Novogradnja 4 sobe, El Alcolar, stambeno područje, blizu plaže i sadržaja,

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 5816
325,000 €
Područje 230 m2
Izgled 4+kk
More 700 m
Stanje U izgradnji

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Ostvarite svoj san! dvojna kuća smještena u El Alcolaru, blizu plaže i sadržaja.

Raspored:

3 spavaće sobe sa ugradbenim ormarima. Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, odvojenu garderobu i ugradbeni ormar. Ulazni hodnik s prostorom za vješanje kaputa. Velika kuhinja s ostavom. Kosi krov s dizajnerskom ravnom torbom. Kapucin krovište sa zračnom komorom i toplinskom izolacijom na bazi dvije ekstrudirane polistirenske ploče. Glatka fasada od cementne žbuke s vodoodbojnim premazom od okomitih pruga s ekskluzivnim dizajnom. Privatni bazen. Prag i oluk od granita. Unutarnje stubište sa stepenicama od Silestonea ili sličnog i rukohvatom od nehrđajućeg čelika. Rektificirana porculanska keramika vrhunske kvalitete, nanesena samonivelirajućom mortnom pastom. Rektificirane porculanske pločice vrhunske kvalitete na zidovima od poda do stropa u kupaonicama i kuhinjama. Protuprovalna ulazna vrata od bijelog termolakiranog čelika sa tri sidrišne točke. 82,5 cm glatka bijelo lakirana unutarnja vrata sa satiniranim kromiranim okovima. Balkoni iz soba s bijelo obojenim čeličnim ogradama minimalističkog dizajna. Nagibne bijele rolete s aluminijskim letvicama s termo-akustičnom izolacijom. Ostakljenje klimalit sustavom ili sl. ROCA kupaonska armatura u bijeloj boji, serija The Gap ili sl. Jednoručne slavine. Električni kotao 80 litara Niessen model Zenit u bijeloj boji. TV i podatkovne točke u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Telefonska točka u dnevnoj sobi. Predinstalacija kanalske klime na obje etaže. Prirodni kameni zid i unutarnji vrt. Neprohodni podrum sa posebnim pristupom. Vanjska pergola od bijelog lakiranog aluminija za parkiralište s ekskluzivnim dizajnom. Okućnica s pristupnom rampom. Krovni prozor s termoregulacijskim sustavom za ventilaciju i stropno osvjetljenje hodnika i stubišta na katu.

Radovi će započeti 2023., a procijenjeni datum završetka je svibanj 2024. Samo rezervirajte svoj. Možete rezervirati svoj dom već od 10.000 € uz puno jamstvo.

Područje Alcolar vrlo je dobro povezano s plažom Rihuete i šetalištem Puerto de Mazarrón, područjem Alamillo, sadržajima i novim trgovačkim centrom Mazarrón. Ovo je stambeno naselje za prvi i drugi dom, zbog blizine svih gradskih sadržaja.

Pitajte nas za informacije bez obveze, imamo planove i specifikacije na raspolaganju i realizirat ćemo projekt iz vaših snova.

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Mazarrón jedno je od tradicionalnih odredišta za sunčanje i plažu u regiji Murcia s više od 35 km obale, od kojih je većina netaknuta. Brojne plaže u zaljevu Mazarrón nagrađene su Plavom zastavom zahvaljujući kvaliteti kupališta i njihovih usluga.

Plaže Mazarrón imaju Q certifikat za kvalitetu za sljedeće plaže; Plaža Bahia, plaža Bolnuevo, plaža Castellar, plaža Nares i plaža Rihuete.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
230 m2
Zaplet
228 m2
Korisna površina
227 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
225 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
510 m
Liječnik
1 km
Kafić
340 m
Restoran
340 m
Bar
380 m
Škola/vrtić
590 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00