Novo namješten 2 sobe, bez naknade za održavanje, Carevo, Bugarska

Car, Bugarska – ID 8631
79,800 €
Područje 63 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/4
More 300 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo Vam novo opremljene 2 sobe u blizini plaže Nestinarka u Carevu. Kuća u kojoj se nalazi stan je novogradnja, odobrena i bez naknade za održavanje. Stan površine 63 m2 nalazi se na četvrtom i zadnjem spratu i ima sljedeći raspored: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa wc-om, dvije terase. Stan ima jugoistočnu orijentaciju. Prodaje se kompletno namješten i spreman za useljenje. Stan je pogodan za cjelogodišnje korištenje.
Bez naknade za održavanje!
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Tsarevo se nalazi na tri mala poluotoka iu četiri zaljeva, a njegovo je područje jedinstveno za Bugarsku. Položaj grada podsjeća na Rio de Janeiro u mnogo manjem mjerilu, s mnogo uvala i malih plaža te blizinom planina.
Raznolik krajolik, očuvan okoliš, prirodni fenomeni, kombinacija planina i mora, prisutnost parka prirode "Strandža", brojna zaštićena područja, nepoznata povijest i kultura, jedinstvena flora i fauna, čiste rijeke, jedinstveni folklor, običaji, glazba, ples, kuhinja i tako dalje. Jedinstvena priroda, bogata povijest i žive narodne tradicije isprepletene na jedinstven način u dinamičnom vremenu, određuju izgled jugoistočnog sela Tsarevo u Bugarskoj.
Ovdje priroda spaja slikovitu morsku obalu i plaže s veličanstvenom, laskavom, ali lako dostupnom planinom - Strandžom, koja zadivljuje svojim bogatstvom flore i faune.
Blaga klima, slična onoj u zemljama Sredozemlja, od davnina je privlačila ljude da se naseljavaju u ovim zemljama. Stoga su tragovi ljudske prisutnosti i spomenici brojni i vrlo raznoliki – od jedinstvenih tračkih grobova i groblja iz brončanog doba do dobro očuvanih ostataka grčke i rimske vladavine, te bazilika ranog kršćanstva i kasnog srednjeg vijeka.Kat
4
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
63 m2
Korisna površina
55.44 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
430 m
Liječnik
1 km
Kafić
360 m
Restoran
30 m
Bar
410 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00