Nova prostrana kuća od 5 soba na periferiji Varne, selo Kichevo

Kichevo, Bugarska – ID 6834
265,000 €
Područje 500 m2
Izgled 5+kk
More 10 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pozornosti modernu kuću s 5 soba u malom stambenom kompleksu u selu Kichevo, u neposrednoj blizini Varne - 8 km. Funkcionalan javni prijevoz. Kuća je projektirana u modernom stilu sa dvije etaže i sagrađene površine 186 m2.

Dostupna kuća:

Prizemlje - predsoblje, prostrani dnevni boravak s kuhinjom, jedna spavaća soba, kupaonica s wc-om, ostava, ostava i prostrana veranda (40 m2) koja se nalazi ispred dnevnog boravka i gleda na zaljev resorta Albena. .

1. kat – hodnik, tri sobe, kupaonica s wc-om, garderoba i prostrana terasa. Unutarnje svijetle stepenice vode na prvi kat.

Kuća se prodaje u stanju dovršenosti prema slikama. Rado ćemo pomoći s doradom, namještajem i opremom!

Kuća ima vlastitu ograđenu okućnicu koja će biti uređena grmovima lejlandije i stolisnika te ima sustav za automatsko navodnjavanje. Dvorište je površine 500 m2 + 150 m2 idealni dio na zajedničkom dijelu zemljišta. Dva parkirna mjesta su u dvorištu odmah uz kuću i još jedno mjesto pored ulaza na zajednički parking koji koristi pet kuća.

Cijela kuća ima pogled na zaljev Albena i polja.

Konstrukcija kuće je od armiranog betona i keramičke opeke. Korištena prvoklasna trostruka stakla kako bi se osigurala udobnost u kući. Vanjska izolacija - 10 cm sloj polistirena. Krov je ispunjen slojem vlakana u debljini od 10 cm u svrhu toplinske izolacije i hidroizolacijskom membranom Mapei. Stropovi su gips ploče sa 5 cm izolacije od vate. Za učinkovito klimatiziranje kuće ugradit će se dizalica topline s potrošnjom od 2 KW/h, sustav podnog grijanja i ventilatorski konvektori koji rade i za grijanje i za hlađenje. Ugradbene konstrukcije u kupaonicama su GROHE. Sobna vrata izrađena su od punog HDF-a. Kuća ima alarmni sustav, kao i optički internet i televiziju u svakoj sobi. Odlična opcija za veliku obitelj s djecom i kućnim ljubimcima, pogodna za cjelogodišnji život u mirnoj atmosferi i svježem zraku uz more! Kuća se nalazi na periferiji Varne (udaljenost od grada je samo 8 km), a do grada možete doći javnim prijevozom. Selo ima svu potrebnu infrastrukturu, uključujući trgovine, moderan dječji vrtić, novo dječje igralište, školu, EasyPay blagajnu, štale, itd. Ovdje uglavnom žive mlade obitelji s djecom. Udaljenost do najbliže plaže je 10 km.

Grad Varnu osnovali su Grci u 6. stoljeću pr. U antičko doba bio je poznat kao vojni logor Odesos. 1444. kod Varne Turci su porazili kršćansku vojsku predvođenu poljskim kraljem Vladislavom III (u predgrađu se nalazi mauzolej u spomen na ovu bitku). Godine 1878. Varna postaje dio neovisne Bugarske i dolazi do njenog razvoja.

Kao jedan od prekrasnih spomenika ovdje je Katedrala Uznesenja Djevice Marije.

Pravoslavna katedrala, izgrađena između 1884. i 1886. Njezin kamen temeljac položio je Alexander Battenberg (prvi knez moderne bugarske države) 1880. Među najljepšim spomenicima katedrale je fino rezbareni ikonostas, koji su izradili makedonski majstori iz grad Debar.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
500 m2
Zaplet
500 m2
Korisna površina
186 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
186 m2
Parkiralište
YES
Posao
4 km
Liječnik
4 km
Kafić
4 km
Restoran
1 km
Bar
4 km
Škola/vrtić
630 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00