Namještene 3 sobe, prostrana terasa, kompleks Aspen Golf u blizini Pirin Golfa, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 4761
81,000 €
Područje 101 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/6
Skijaška staza 8 000 m
Stanje Gotovo
Nudimo potpuno namještene 3 sobe, ukupne površine 101,86 smještene u prizemlju aparthotela Aspen Golf, koji se nalazi 8 km od svjetski poznatog skijališta Bansko i samo 1 km od poznatog Pirin Golf & Country Club s pogledom na veličanstvene planine Pirin i Rila. Raspored prostorija: hodnik, čajna kuhinja s dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe, kupaonica s wc-om, odvojeni wc, terasa s pogledom na planine. Vlasnicima i njihovim gostima na raspolaganju su: recepcija, bar i restoran, unutarnji i vanjski bazen, hamam, teretana, stolni tenis, živo osiguranje. Naknada za održavanje iznosi 13 €/m2 godišnje. Vrlo povoljna cijena! Preporučujemo!

Bansko je slikoviti gradić poznat po svojoj povijesti, smješten u podnožju planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.
S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.
Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.
Nalazi se 161 km južno od zračne luke Sofija i 56 km jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.
Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.
Jer Bansko ima sve!
Zimski turizam
Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.
27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.
Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja spaja skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.
Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.Kat
1
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
101 m2
Korisna površina
82.19 m2
Terasa
YES
Posao
120 m
Liječnik
200 m
Kafić
170 m
Restoran
150 m
Bar
290 m
Škola/vrtić
10 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00