Namještena 1 soba u blizini plaže, Marina City kompleks, Balchik

Balčik, Bugarska – ID 9957
Područje 56 m2
Izgled 1+kk
Pod 5/5
More 50 m
Naknada za uslugu 13 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prostranu 1 sobu u kompleksu Marina City u Balčiku, Bugarska.

Stan je ukupne površine 56 m2 i nalazi se na zadnjem petom spratu. Raspored prostorija: jedna velika prostorija sa kuhinjom, kupatilo sa wc-om i terasa. Stan je kompletno namješten.

Imanje je dio kompleksa Marina City u srcu turističkog područja Balchik. Zahvaljujući modernom dizajnu i visokoj kvaliteti, jedinstvenoj lokaciji, kompleks je postao popularno mjesto za odmor bugarskih i stranih turista. Kompleks ima bazen, prostor za opuštanje, bar, tri restorana, trgovine, galerije, kozmetičke salone, 24-satno osiguranje, parking. Kompleks je u funkciji tijekom cijele godine.

Naknada za održavanje iznosi 13 €/m2 godišnje.

Odlična ponuda, topla preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Balchik, najvažnije bugarsko ljetovalište na sjeveru, vrlo je lijepo mjesto iznad širokog zaljeva. Zgrade se nalaze iznad mora u brdima i grupirane su oko tri mala trga postavljena jedan iznad drugog povezana glavnom okomitom ulicom. Sam grad i njegova okolica vrlo su slikoviti zbog vapnenačkih litica i stijena iznad grada. Balčik je jeftinije mjesto u odnosu na obližnju Albenu i Zlatne pijeske, jer ima dosta starosjedilaca. To je normalan bugarski grad, a ne čisto turističko mjesto. Već se rimski pjesnik Ovidije divio njegovoj ljepoti i nazvao ga Bijelim gradom. Ova karakteristika vrijedi i danas, dijelom zbog brojnih kuća izgrađenih od bijelog kamena, a dijelom zbog jedinstvenih "bijelih" stijena od pješčenjaka između kojih se smjestio grad. Balchik je malo pogođen međunarodnim turizmom i još uvijek zadržava atmosferu crnomorskog lučkog grada.

Bugarska također počinje privlačiti golfere. Prije samo nekoliko godina nitko ne bi ozbiljno shvatio ponudu golfa u Bugarskoj. Ali danas je drugačije. Vodeći svjetski investitori i dizajneri oživljavaju sport koji nije dio bugarske sportske tradicije, ali ima potencijal postati vrlo popularan. Područje uz obalu Crnog mora u netaknutoj prirodi sjeveroistočnog dijela zemlje, u blizini grada Balchika i rumunjske granice, gotovo je predodređeno da postane meka za golfere. Investitori su osjetili mogućnosti ove zemlje zbog ugodnih klimatskih uvjeta, nevjerojatno lijepog i raznolikog krajolika, povoljnih cijena, mora i planina. Idealna konstelacija, zapravo. Iako zemlja ima malu bazu igrača, manje od 400 igrača, i zasad ima samo nekoliko terena, ove male brojke su uravnotežene višom kvalitetom.

Sva igrališta su visoke kvalitete, zadovoljavaju svjetske standarde i imaju odgovarajuće sadržaje. Dodamo li tome da su ličnosti poput Garyja Playera, Iana Woosnama, Jacka Nicklausa uključene u aktualne bugarske golf projekte, Bugarska će odjednom postati jedna od zanimljivih destinacija za sve golfere. Na visoravni oko 200 m nadmorske visine, iznad zaljeva kojeg čine rtovi Kaliakra i Galata, nalaze se tri prekrasna terena s 18 rupa – Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Thracian Cliffs vile i odmaralište. Ostala dva prijedloga dolaze iz radionice Garyja Playera i oba su zaista zaslužna za svog kreatora. Lighthouse je ugodan teren visokog standarda (PAR 71, dužina 6.105 m, min. HCP 36), BlackSeaRama je slikovit, sa zanimljivom filozofijom rupa (PAR 72, dužina 6.648 m i HCP limit 28 za muškarce i 36 za žene) . Ali pravi biser među europskim stazama je staza Thracian Cliffs resorta. Igrača čeka jedinstveno iskustvo. Sam Gary Player proglasio ga je svojim najboljim terenom, "Šljunčanom plažom Europe" i da igralište pretendira biti jedno od najljepših igrališta na svijetu. U ovom slučaju, iznimna ljepota je također uravnotežena težinom, odnosno izazovom svih izazova za igrača. Igrališta također uključuju kvalitetnu uslugu, smještaj u neposrednoj blizini, tipičnu vrlo dobru kuhinju i obilje vrhunskih vina.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
56 m2
Korisna površina
49.28 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
100 m
Liječnik
280 m
Kafić
130 m
Restoran
30 m
Bar
40 m
Škola/vrtić
330 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00