Namješten 2 sobe, sa vlastitim kaminom i blizu lifta, niska naknada za održavanje, stambena zgrada, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 6892
54,500 €
Područje 63 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/4
Skijaška staza 500 m
Naknada za uslugu 26 € mjesečno
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam namješten stan površine 2 sobe i ukupne površine 63m2, koji se nalazi na drugom katu stambene zgrade u Banskom, Bugarska. Raspored stana je predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon. Ekspozicija je južna. Zgrada se nalazi na oko 10 minuta hoda od ski lifta i pet minuta hoda od centra grada. Naknada za održavanje iznosi 26 € mjesečno, uključujući kabelsku TV i internet.

Preporučujemo!

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Bansko je slikoviti gradić poznat po svojoj povijesti, smješten u podnožju planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.

S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.

Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.

Nalazi se 161 km južno od zračne luke Sofija i 56 km jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.

Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.

Jer Bansko ima sve!

Zimski turizam

Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.

27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.

Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.

Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
63 m2
Korisna površina
55 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
350 m
Liječnik
220 m
Kafić
20 m
Restoran
20 m
Bar
20 m
Škola/vrtić
350 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00