Nameštene 3 sobe u kompleksu Aspen House, 200m od žičare, otvoren tokom cele godine, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 5490
77,000 €
Područje 79 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/4
Skijaška staza 300 m
Stanje Gotovo
Nudimo na prodaju namješten apartman površine 3 sobe u apart-hotelu Aspen House, u svjetski poznatom skijalištu Bansko. Ponuđeni stan nalazi se na četvrtom ujedno i zadnjem katu i ukupne je površine 79,08 m2. Aparthotel se nalazi 15 minuta hoda od centra grada i 5 minuta hoda (200 metara) od ski lifta. Aspen House gostima i vlasnicima nudi sljedeće sadržaje: recepciju, lobby bar, restoran, unutarnji bazen, spa, parnu kupelj, saunu, centar za masažu, lift, čuvani parking i profesionalne usluge. Aparthotel je otvoren tijekom cijele godine. Stan je kompletno namješten i opremljen te ima slijedeći raspored prostorija: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe svaka sa zasebnom kupaonicom sa wc-om. Naknada za održavanje iznosi 14,40 €/m2 godišnje. Jako dobra ponuda, preporuka! Bansko je slikoviti gradić poznat po svojoj povijesti, smješten u podnožju planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.
S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.
Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.
Nalazi se 161 km južno od zračne luke Sofija i 56 km jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.
Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.
Jer Bansko ima sve!
Zimski turizam
Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.
27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.
Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja spaja skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.
Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.
Kat
4
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
79 m2
Korisna površina
70 m2
Parkiralište
YES
Posao
150 m
Liječnik
560 m
Kafić
80 m
Restoran
120 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
220 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00