Luksuzni 3+kk u projektu s pet zvjezdica uz Sredozemno more

Trikomo, Cipar – ID 9046
300,000 €
Područje 120 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 400 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina
Nabavite posljednje dostupne jedinice u ovom prekrasnom projektu uz more na Sjevernom Cipru. Rok isporuke travanj 2024., obročno do veljače 2025. bez povećanja. Tako da je to idealna prilika za one koji ne žele dugo čekati. Broj jedan smo na tržištu s više od 1000 zadovoljnih klijenata uz more, pogledajte naše recenzije. Pratite naše investicijske ture na našoj web stranici.

Velika prednost je činjenica da vlasnici mogu koristiti infrastrukturu sve tri etape, uključujući opremu i infrastrukturu na plaži. Postoji prekrasan mol. Prilaz plaži je podvožnjakom ispod ceste. Fotografije su iz izgradnje druge faze projekata kao i iz već predanih jedinica iz prve faze.

Trenutno nudimo luksuzan 3+kk sa vrtom i terasom u prizemlju i 3+kk sa krovnom terasom na drugom katu iznad zemlje u ovom prekrasnom projektu,projekt je skoro rasprodan,pa nemojte oklijevajte nas kontaktirati što je prije moguće.

obročno - do siječnja 2025
primopredaja projekta - travanj 2024

Stanu pripada vrt, terasa od 38m2, parkirno mjesto i nešto opreme. Apartmani sa krovnom terasom od 80m2 nalaze se na drugom katu s prekrasnim pogledom i nešto su skuplji.

Projekt Four Seasons Life 2 nadovezuje se na vrlo uspješan projekt Four Seasons Life i nudi investitorima netaknutu ljepotu Mediterana u savršenom skladu s vizionarskom perspektivom koja donosi sreću i mir. Projekt je tik uz more, što ga čini izvrsnom prilikom za iznajmljivanje ili posjedovanje kuće uz more.

Four Seasons Life 2 ističe izuzetnu ljepotu turističkog područja Iskele, istovremeno čuvajući prirodnu strukturu regije.
Područje je to koje je Forbes proglasio najboljom investicijom uz more za 2021. godinu.

Pribor za projekt:
Projekt uključuje: vanjski bazen, unutarnji bazen, vodeni park, biciklističke i pješačke staze, fitness, spa / masaža - beauty centar, tenisko, košarkaško i odbojkaško igralište, restoran, caffe bar, terasa, bar na plaži, postoji dječji klub i mnoge druge društvene aktivnosti.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
120 m2
Korisna površina
80 m2
Terasa
38 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
3 km
Liječnik
10 km
Kafić
250 m
Restoran
350 m
Bar
420 m
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00