Luksuzne 4 sobe s pogledom na more u kompleksu Gallery, Sunčani breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 7172
125,000 €
Područje 100 m2
Izgled 4+kk
Pod 6/7
More 10 m
Naknada za uslugu 1,000 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam luksuzan apartman površine 4 sobe, koji se nalazi na šestom katu od sedam katova, u kompleksu Gallery, u Sunny Beachu, Bugarska. Ukupna površina apartmana je 100 m2. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s WC-om i dva balkona od kojih jedan ima direktan pogled na more. Orijentacija stana je jugoistok. Stan se prodaje namješten prema trenutnim slikama.

Kompleks se nalazi na prvoj liniji Sunčane obale, u zajedničkim prostorijama nalazi se bazen, prostor za opuštanje, restoran, supermarket, video nadzor, cjelogodišnje osiguranje, recepcija i parking.

Naknada za održavanje iznosi 1000 € godišnje.

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u mjestu je osiguran mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.

Sunčana obala je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor s mnoštvom sadržaja za djecu. Uživat će i mladi, za koje postoji mnogo mogućnosti za zabavu.

Naselje ima živahno obalno šetalište koje se proteže cijelom dužinom plaže gotovo do Nesebara. Oivičen je brojnim kafićima, štandovima i ugodnim restoranima. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja. Šetnja uz prekrasno osvijetljene kolonade također je vrlo popularna. Posljednjih godina većina hotela je doživjela veliku modernizaciju i ni po čemu se ne može uspoređivati s hotelima u nekim poznatim turističkim središtima na Mediteranu.

Kat
6
Broj katova
7
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
100 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
40 m
Liječnik
510 m
Kafić
330 m
Restoran
80 m
Bar
60 m
Škola/vrtić
760 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00