Luksuzan 3 sobe, 2 terase, kamin, bogato opremljen kompleks Pirin Golf, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 4559
145,000 €
Područje 130 m2
Izgled 3+kk
Pod 5/5
Skijaška staza 12 000 m
Naknada za uslugu 14 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo na prodaju luksuzan stan površine 3 sobe. Ukupna površina je 130 m2, stan se nalazi na petom ujedno i zadnjem katu i južne je orijentacije. Raspored prostorija: hodnik, svijetao i vrlo prostran dnevni boravak s kaminom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om, dvije terase. U okolici se nalaze lijepo uređene zelene površine, prostori za rekreaciju, bazeni i vanjska igrališta. Još jedna velika prednost područja je blizina SPA centra, sportskog kompleksa i nogometnog igrališta. U cijenu stana ulazi namještaj i oprema prema slikama. Za ljubitelje golfa, apartmani nude sjajnu priliku za igranje tijekom cijele godine na jednom od najboljih golf terena u Bugarskoj, kao i odličan prihod od najma. Na golemom prostoru nalazi se i Apart hotel koji je zamišljen kao kompleks od 4 međusobno povezane zgrade, uključujući lijepo uređene zelene površine, vanjske bazene i vrtove.
Naknada za održavanje iznosi 14 €/m2 godišnje.
Vrlo zanimljiva ponuda, preporučamo!
Više o kompleksu:
S više od 4 milijuna registriranih igrača u Europi, golf je jedan od najtradicionalnijih sportova na starom kontinentu. U Pirin Golf & Country Club pronaći ćete dva od TOP 100 golf terena u kontinentalnoj Europi i dio European Tour Destinations. Postavljeni uz visoku planinu Pirin, tereni Ian Woosnam i Pirin Pine utjelovljuju što znači igrati golf u planinama. Kompleks je udaljen sat vremena vožnje od međunarodne zračne luke Sofija i nekoliko minuta od popularnog skijališta Bansko. Pirin Golf & Country Club je domaćin preko 40 turnira godišnje, uključujući WAGR Macedonian Amateur Open, Turkish Airlines, Volvo, AUBG (American University of Bulgaria), BDO i mnoge druge.
Prepustite se vrhunskoj usluzi i shoppingu u Pirin Golf Hotel & Toplice
Pirin Golf Hotel and Spa okružen je borovom šumom i uključuje 2 golf terena, vježbalište, golf akademiju, 7 bazena, 2 supermarketa, piano bar, fitness, squash, biljar, stolni tenis, 7 vanjskih prostora za djecu, pekaru, sport trgovina, škola skijanja i trgovina odjećom.
Skijaška žičara Bansko udaljena je 12 km od Pirin Golf Hotel and Spa. Tijekom skijaške sezone hotel nudi besplatan 10-minutni prijevoz od/do žičare svakih sat vremena tijekom dana. Tu je i besplatan prijevoz kolicima za golf koji goste mogu voziti po kompleksu tijekom ljeta.
Poštovani klijenti, s obzirom na trenutnu situaciju, obilaske provodimo online u obliku prijenosa uživo. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni.
I još malo o Banskom:
Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.
S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.
Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.
Nalazi se 161 km južno od zračne luke Sofija i 56 km jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.
Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.
Jer Bansko ima sve!

Zimski turizam
Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.
27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.
Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja spaja skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.
Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.
Ljetni turizam
Za potrebe ljetnog turizma u Nacionalnom parku Pirin razvijeno je 13 glavnih i 17 sporednih planinskih ruta. Penjanje je dozvoljeno na 6 mjesta. U visokom alpskom dijelu planine ljeti turiste prima osam planinarskih domova i pet skloništa. Osim toga, organiziraju se izleti u samostane Rila i Rozhen, Melnik, park medvjeda u Belici, selo Trigrad, špilja "Đavolje grlo" i druge znamenitosti i prekrasna mjesta; planinarenje u Pirin, jahanje u Rili, biciklizam, rafting, safari, offroad i paintball.

Redoviti događaji:
Natjecanja Svjetskog kupa u alpskom skijanju na stazi "Alberto Tomba".
Od prosinca do travnja - brojna zimska događanja - natjecanja u alpskom skijanju, snowboardu, biatlonu.
srpnja - ljetni kazališni festival
kolovoz - Međunarodni jazz festival
rujna - Pirin Folk Bugarska - Bansko. Međunarodni festival bugarskih narodnih pjesama
Studeni - Bansko Film Fest - Međunarodni festival brdskog filma.
Bansko je najnovije zimsko skijalište u Bugarskoj i možda najljepše. Posljednjih godina odmaralište je privuklo značajna strana ulaganja, što je omogućilo značajna poboljšanja infrastrukture i usluga za slobodno vrijeme.
Poduzetništvo u turizmu je glavna oblast od strateškog značaja za socio-ekonomski razvoj opštine Bansko. Rastući obujam ulaganja u turizam doveo je do otvaranja novih radnih mjesta u turističkim uslugama i nekoliko puta više u građevinarstvu. Posljednjih godina ovdje je izgrađeno više od stotinu hotela - od malih obiteljskih hotela do luksuznih toplica.
U skijalištu će se izgraditi i druga kabinska linija, au golf igralište bit će uloženo 30 milijuna eura. Lokalna industrija predstavljena je malim radionicama u drvnoj i odjevnoj industriji; mnoge tvrtke u trgovini i uslugama, hotelijerstvu i restoranima, poljoprivredi. Drvoprerađivači i obrtnici povezani su u podružnicu jer je velik dio njihove proizvodnje (namještaj) namijenjen izvozu. Razvoj ovog sektora i investicijska politika malog i srednjeg poduzetništva u drvnoprerađivačkoj industriji bilježi dinamičan razvoj i fleksibilnost.
Poljoprivreda – koristi se oko 20% obradivih površina. Glavni usjevi koji se ovdje uzgajaju su krumpir i duhan. Stočarstvo - uglavnom se drže krave, koze i ovce.
Kat
5
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
130 m2
Korisna površina
100 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
6 km
Liječnik
6 km
Kafić
240 m
Restoran
160 m
Bar
270 m
Škola/vrtić
240 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00