Luksuzan 2+ kk u projektu pet zvjezdica

Trikomo, Cipar – ID 9039
247,000 €
Područje 96 m2
Izgled 2+kk
Pod 6/16
More 400 m
Stanje U izgradnji

Želite li sigurno zaštititi svoje financije od inflacije? Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Kao ekskluzivni predstavnik developera možemo vam ponuditi najbolje uvjete. Broj jedan smo na tržištu s više od 1000 zadovoljnih klijenata uz more, pogledajte naše recenzije.

Po drugi put od 2021. godine, magazin Forbes proglasio je Sjeverni Cipar najboljom investicijom uz more. Iznimno smo ponosni na činjenicu da smo apsolutni pioniri u ponudi nekretnina na sjevernom Cipru na češkom tržištu.

Kod nas ne plaćate proviziju za posredovanje u poslu, kupujete direktno od prodavatelja.

Odajete li se više luksuza? Predstavljamo vam izniman i trenutno luksuzan projekt hotela uz more na sjevernom dijelu Cipra, projekt koji će podići razinu gradnje na otoku. Područje na kojem se nalazi projekt odabrano je kao najbolja investicija uz more u svijetu za 2021. godinu prema izboru časopisa Forbes.

Ovo je jedini projekt u svijetu čija infrastruktura čini 30% cjelokupnog projekta.Strop na otoku je samo 10%,trenutno preporučamo projekt po varljivim cijenama stoga nas ne ustručavajte kontaktirati jer veće cijene mogu očekivati uskoro. Sa strane projekta je hotel s pet zvjezdica, gdje će biti najveći casino na otoku, što će privući više zainteresiranih za boravak.

Plan otplate je četiri do pet godina bez povećanja. Uključeno u cijenu: VRV klima uređaj, luksuzna kupaonska oprema Handsgrohe, luksuzna kuhinja i drugo.

Uz određene uvjete uz ovu ponudu možete ostvariti popust od 3% na cijenu nekretnine.

Budući da se infrastruktura (trgovine, restorani, kafići, barovi, toplice i dr.) proteže do treće nadzemne etaže, iz svih projektiranih jedinica pruža se pogled na more.

Projekt je doslovno grad u gradu, 688 jedinica podijeljenih u četiri zgrade, od kojih će ova zgrada služiti 24x7 kao hotel, vlasnici ovakvih jedinica mogu koristiti jedinice prvenstveno za ulaganje, a ne za stalni boravak, međutim, može se očekivati veći povrat.

Kratak opis projekta i infrastrukture:

Pet vrsta restorana (talijanski, lokalni, mediteranski, sushi bar i drugi), tri bazena od kojih je jedan infinity bazen, razni sportski i sportski prostori, parkovi, shopping centar u kojem će biti samo luksuzni brendovi. Toplice, fitness centri, trgovine i kafići.

Kazalište i KINO, Biciklistička staza, Pješačka staza, Mjenjačnica, Unutarnji teren za squash, Sauna, Parna kupelj, Masaža, Hammam, Unutarnji bazen, Teretana, Yoga - Pilates, 24-satno osiguranje i sustav kamera, Područja za aktivnosti i zabavu (automati za igrice / karaoke / soba s playstationom).

Čišćenje (usluga odvoza otpada), Usluga prijevoza, Ambulanta, Klub zdravlja, Iznajmljivanje bicikala, Sef, široko igralište, Kemijska čistionica, pranje i peglanje rublja, Frizerski i kozmetički salon / brijačnica, Dječji vrtić i klub za djecu (čuvanje djece), Supermarket, Snek bar Uz bazen. Višenamjenski salon za zabavu, proslave i konferencije, "Day Time" restoran i sala za doručak, Panaromic pool bar, "Steak House" restoran, Cigar bar, Lobby bar. Hookah/shisha bar, Pattiserie i još mnogo toga. Na upit šaljemo specifikaciju gornjeg interijera.

Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
6
Broj katova
16
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
96 m2
Korisna površina
93 m2
Terasa
14 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
120 m
Liječnik
650 m
Kafić
250 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00