Luksuzan 2+ kk u projektu pet zvjezdica

Trikomo, Cipar – ID 7874
235,000 €
Područje 96 m2
Izgled 2+kk
Pod 6/16
More 400 m
Stanje U izgradnji

Želite li sigurno zaštititi svoje financije od inflacije? Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Kao ekskluzivni predstavnik developera možemo vam ponuditi najbolje uvjete.

Kod nas ne plaćate proviziju za posredovanje u poslu, kupujete direktno od prodavatelja.

Odajete li se više luksuza? Predstavljamo vam izniman i trenutno luksuzan projekt hotela uz more na sjevernom dijelu Cipra, projekt koji će podići razinu gradnje na otoku. Područje na kojem se nalazi projekt odabrano je kao najbolja investicija uz more u svijetu za 2021. godinu prema izboru časopisa Forbes.

Ovo je jedini projekt u svijetu čija infrastruktura čini 30% cjelokupnog projekta.Strop na otoku je samo 10%,trenutno preporučamo projekt po varljivim cijenama stoga nas ne ustručavajte kontaktirati jer moguće su veće cijene očekuje se uskoro. Sa strane projekta je hotel s pet zvjezdica, gdje će biti najveći casino na otoku, što će privući više zainteresiranih za boravak.

Plan otplate je četiri do pet godina bez povećanja. Uključeno:

vrf klima uređaj, luksuzna handsgrohe kupaonska oprema, luksuzna kuhinja i drugo.

Budući da se infrastruktura (trgovine, restorani, kafići, barovi, toplice i dr.) proteže do treće nadzemne etaže, iz svih projektiranih jedinica pruža se pogled na more.

Projekt je doslovno grad u gradu, 688 jedinica podijeljenih u četiri zgrade, od kojih će ova zgrada služiti 24x7 kao hotel, vlasnici ovakvih jedinica mogu koristiti jedinice prvenstveno za ulaganje, a ne za stalni boravak, međutim, može se očekivati veći povrat.

Kratak opis projekta i infrastrukture:

Pet vrsta restorana (talijanski, lokalni, mediteranski, sushi bar i drugi), tri bazena od kojih je jedan infinity bazen, razni sportski i sportski prostori, parkovi, shopping centar u kojem će biti samo luksuzni brendovi. lječilišta, fitness centri, trgovine i kafići.

Kazalište i kino, biciklistička staza, pješačka staza, mjenjačnica, unutarnji teren za squash, sauna, parna kupelj, masaže, hamam, unutarnji bazen, teretana, joga - pilates, 24-satno osiguranje i sustav kamera, područja za aktivnosti i zabavu (automati za igre na sreću / karaoke / soba s playstationom).

Čišćenje (usluga odvoza otpada), prijevoz, ambulanta, bolnica, najam bicikala, sef, široko dječje igralište, kemijsko čišćenje, usluga pranja i peglanja rublja, frizerski i kozmetički salon / brijačnica, vrtić i dječji klub (čuvanje djece), supermarket, snack bar na bazenu.

Višenamjenski salon za zabavu, proslave i konferencije, restoran i sala za doručak "day time", bar pored bazena, restoran "Steak House", cigar bar, lobby bar. nargila/shisha bar, slastičarna i još mnogo toga. Na upit šaljemo specifikaciju gornjeg interijera.

Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
6
Broj katova
16
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
96 m2
Korisna površina
93 m2
Terasa
14 m2
Parkiralište
YES
Posao
120 m
Liječnik
650 m
Kafić
250 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00