Lijepo i prostrano građevinsko zemljište, Košarica

Košarica, Bugarska – ID 7404
127,300 €
Područje 3087 m2
More 2 000 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju lijepo građevinsko zemljište u Košarici, Bugarska. Zemljište je površine 3087 m2. Izvrsna prilika za ulaganje, preporučamo!

Košarica je rekreacijsko naselje (okrug Burgas, općina Nessebar), smješteno 2 km od popularnog ljetovališta Sunčev breg, u podnožju veličanstvene planine Stare planine, čiji se posljednji obronci postupno spuštaju u kristalno čiste vode Crnog mora. Ovo područje je slikovito, s prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciju. Selo nudi izvrsne uvjete za rekreaciju i turizam.

Selo je vrlo šarmantno, održava svoju čistoću i ljepotu. Ovdje je sklad, ljepota i mir čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno ljetovalište Sunčev breg i slikoviti prirodni rezervat Kalinata nalaze se u blizini.

Područje ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u ljetovalištu Sunčev breg). Ljubitelji prirode imaju mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Brojne eko-rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci oduševit će ljubitelje ribolova.

Košarica se nalazi na nadmorskoj visini od 100 metara. Plaža i odmaralište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodna zračna luka - 40 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, trgovine i lijepu crkvu na trgu. Ceste su asfaltne, postoji centralni vodovod i kanalizacija, telefonski i internet priključak.

Područje
3087 m2
Posao
5 km
Liječnik
6 km
Kafić
90 m
Restoran
70 m
Bar
680 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00