kuća s lijepim zemljištem, ekološki položaj, Sungurlare, Bugarska

Sungurlar, Bugarska – ID 7954
39,000 €
Područje 941 m2
Izgled 4+kk
More 75 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Top cijena! Nudimo vam na prodaju kuću koja ima okućnicu od 941 m2 sa masivnom ogradom, gospodarske zgrade, natkrivenu sjenicu, voćke i parking mjesto. Ovdje je izgrađena i masivna stambena zgrada sa izgrađenom površinom od 120 m2. Raspored:
1. podrum 40 m2.
2. 1. kat - tri sobe, kupaonica s wc-om, tehnička prostorija i dogradnja. Kuća je kompletno renovirana sa zamjenom prozora i vrata. Za prodaju
namještena. Grijanje je na peć na drva, hlađenje na klimu. Naselje se nalazi na južnoj padini Istočne stare ravnice i udaljeno je 30 km od grada Karnobata i samo 80 km od regionalnog središta Burgasa.
Područje je ekološki čisto i poznato po vinogradarstvu i vinarstvu. On je u gradu
dobro razvijena infrastruktura, obrazovne ustanove i promet, pošta, društveni centar i
zdravstveni centar.
Vrlo dobra ponuda za povoljnu cijenu, preporučujemo!
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.
Burgas je najveći grad u jugoistočnoj Bugarskoj i drugi po veličini na bugarskoj obali Crnog mora, a s površinom od 253.644 km² također je jedan od najvećih u zemlji. Prema posljednjem popisu stanovništva NSI-a od 31. prosinca 2015., ima 203.017 stanovnika, što ga čini četvrtim najvećim gradom u zemlji. Nekoliko prirodnih rezervata i zaštićenih područja, antička i srednjovjekovna sela, Crno more i godišnji festivali privlače brojne turiste. Smješten na najzapadnijoj točki Crnog mora, Burgas je dao ime istoimenom zaljevu, koji je najveći i najrazvedeniji na bugarskom crnomorskom kontinentu. Grad je okružen Burgaskim jezerima - Burgaskim, Atanasovskim i Mandrenskim, a na istoku Crnim morem.
Među prvim stanovnicima regije su Tračani, koji su oko 6. stoljeća prije Krista stvorili niz naselja na području današnjeg Burgasa zajedno s obližnjim gradovima Apollonijom, s obližnjim gradovima Apollonia, Mesembria i Anchialo. Klima u Burgasu i regiji karakterizira se kao vlažna suptropska s morskim i kontinentalnim utjecajem. Prosječna ljetna temperatura zraka doseže 26,7 °C u srpnju, a maksimalne dnevne temperature iznad 20 °C su do studenog. Prosječni mjesečni broj sunčanih sati doseže 328,6. Kontinentalni utjecaj je vidljiv u zimama, ali u usporedbi s unutrašnjosti, zime su znatno blaže, a snijega relativno malo. Budući razvoj grada povezan je s otvaranjem Burgasa moru i jezerima. U tom kontekstu se razgovara o projektu Super Burgas. Planirani projekt javnog biciklističkog prijevoza, uklanjanja gustog prometa iz središnjeg dijela grada, obnove otočića sv. Stošije i mosta, kao i obnove povijesne jezgre, već je realiziran. implementiran. U 2012. godini otvorena su dva trgovačka centra u Burgasu. Otvaranje multifunkcionalne sportske dvorane i obalne asfaltne ceste koja povezuje Burgas s novim četvrtima Kjóšeto i Sarafovo su pred otvaranjem.
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
941 m2
Zaplet
941 m2
Korisna površina
120 m2
Izgrađeno područje
120 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
120 m
Liječnik
310 m
Kafić
210 m
Restoran
360 m
Bar
18 km
Škola/vrtić
310 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00