kuća 4+1, sve u blizini, pogodno za najam, Mazarron

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 6993
160,000 €
Područje 110 m2
Izgled 4+1
More 150 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaju kuću u nizu površine 90 m2 na dvije etaže sa prednjom i stražnjom terasom na parceli od 110 m2. Lokacija je idealna jer je vrlo blizu plaže i svih sadržaja. Ova nekretnina nudi 3 spavaće sobe, klima uređaj, 2 potpuno opremljene kupaonice, kuhinju, ostavu, ostavu i roštilj.

U prizemlju imamo prostrani dnevni boravak, kupaonicu, spavaću sobu i potpuno opremljenu kuhinju.

Iz kuhinje se izlazi na veliku stražnju terasu koja je trenutno natkrivena i djelomično zatvorena. Ovaj prostor ima ljetnu kuhinju, potpuno opremljenu kupaonicu i veliku ostavu/tehnički prostor u kojem je smještena perilica rublja. Ostatak terase je otvoren.

Spavaća soba na ovoj etaži je prostrana sa ugradbenim ormarom.

Dnevni boravak je prostran i svijetao s izravnim pristupom prednjoj terasi gdje možete uživati u ljetnim poslijepodnevima i večerati na otvorenom.

Iz dnevnog boravka vodi stubište na prvi kat.

Na prvom katu imamo ekstra veliku glavnu spavaću sobu s ugradbenim ormarima i balkonom s tendom te još jednu prostranu i svijetlu spavaću sobu koja također ima balkon i tendu. Obiteljska kupaonica na ovom katu dovoljno je velika.

Ova kuća u nizu nalazi se u Puerto de Mazarru u blizini svih sadržaja i samo nekoliko minuta od plaža.

Kao što vidite, imate priliku kupiti nekretninu za uživanje u suncu i plažama na odmoru ili kao investiciju, budući da se nalazi u obalnom području i tržište iznajmljivanja je prometno.

Zaljev Mazarron idealan je za ljude koji vole vodene sportove i još mnogo toga, poput jedrenja, ribolova ili ronjenja. Mazarron je jedno od tradicionalnih odredišta za sunčanje i plažu u regiji Murcia, koja ima više od 35 km obale, od kojih je većina netaknuta. Brojne plaže u zaljevu Mazarron nagrađene su Plavom zastavom zahvaljujući kvaliteti kupanja i usluga.

Plaže Mazarrona imaju Q certifikat kvalitete za sljedeće plaže: plaža Bolnuevo, Playa del Castellar, Nares, Playa de Rihuete.

Broj katova
2
Izgled
4+1
Područje
110 m2
Zaplet
107 m2
Korisna površina
106 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
105 m2
Posao
230 m
Liječnik
440 m
Kafić
100 m
Restoran
170 m
Bar
140 m
Škola/vrtić
220 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00