Kompletno renoviran stan u centru Bara

Bar, Crna Gora – ID 9522
197,000 €
Područje 105 m2
Izgled 3+1
Pod 1/4
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaje se trosoban, kompletno renoviran stan koji se nalazi na prvom katu zgrade s liftom. Ljetos je obnovljena fasada zgrade.

Stan je orijentiran na zapad prema moru. U stanu su postavljeni novi aluminijski profili, okovi Stublina sa komarnicima i aluminijske rolete. Video wifi nadzor ispred ulaznih vrata. MePro vrata s dvostrukom bravom. Tijekom rekonstrukcije zamijenjena je sva elektroinstalacija. TV i internet u svakoj sobi. Po cijelom stanu postavljena je prvoklasna granitna keramika. Slavine i ugradbeni vodokotlići su Grohe. Sanitarije Roca i bojleri Ariston. Staklo i mramor u obje kupaonice. Hoblani i lakirani parketi u cijelom stanu. Inverter klima uređaj

Stan je na papiru površine 89 m2, dok je stvarna površina 105 m2 + 7 m2 zajedničke terase koja pripada stanu.

Bar je primorski grad sa 37.000 stanovnika, što ga čini najvećim u južnom dijelu. Da je grad nastao tek krajem 19. stoljeća. prepoznajemo odmah po neobično oblikovanoj arhitekturi. Iz lokalne luke postoje trajekti za Italiju (Bari), Grčku i Sloveniju tijekom cijele godine. Tijekom sezone u funkciji su i ostali priključci prema trenutnim potrebama turista.

Ovdje završava željeznička pruga Beograd - Podgorica - Bar.

Centar grada nije toliko istaknut, ovdje možemo naći samo betonske zgrade. Najljepši i najzeleniji dio je Topolica, koja se nalazi samo 500 m od luke.

Plivanje na ovom području je među najboljima u Baru. Plaža, duga oko 800 metara, nudi šetnju do marine. Ali to nije jedina mogućnost opuštanja na plaži. Druga je, primjerice, duga, 2 kilometra duga, šumom okružena, šljunčana plaža Šušanj.

Krenete li čamcem ili čamcem južnije od Bara, naći ćete mnoge malene plaže koje su osamljene i jednostavno mame na istraživanje.

Na samom jugu rivijere nalazi se poznata plaža Tropicana koja se može pohvaliti prestižnom nagradom Plava zastava ne samo za čistoću mora i okoliša, već i za izvrsnu kvalitetu pruženih usluga i njihovu sigurnost.

I na kraju ono najbolje: Najpopularnija i, po mišljenju mještana, najljepša plaža barske rivijere je tzv. Crvena plaža. Ime se temelji na romantičnoj boji koja se ovdje nalazi. Pijesak je crven, kamenčići na plaži, pa čak iu moru tu i tamo bljesne crveni kamenčić.

U Baru ima svega dovoljno. Romantičari mogu šetati nepreglednim maslinicima čije su masline među najkvalitetnijima na Jadranu.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+1
Područje
105 m2
Korisna površina
89 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Posao
970 m
Liječnik
970 m
Kafić
340 m
Restoran
230 m
Bar
230 m
Škola/vrtić
180 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00