Kompletno namješten stan u centru Bara

Bar, Crna Gora – ID 9521
125,000 €
Područje 50 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/4
More 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju kompletno namješten 2-sobni stan površine 50 m2 koji se nalazi na prvom katu zgrade koja ima 3 kata. Stan ima ostakljenu terasu.

Stan u centru grada je južne orijentacije. Prodaje se kompletno namještena.

Ponuđena cijena uključuje sve transakcijske naknade

Bar je primorski grad sa 37.000 stanovnika, što ga čini najvećim u južnom dijelu. Da je grad nastao tek krajem 19. stoljeća. prepoznajemo odmah po neobično oblikovanoj arhitekturi. Iz lokalne luke postoje trajekti za Italiju (Bari), Grčku i Sloveniju tijekom cijele godine. Tijekom sezone u funkciji su i ostali priključci prema trenutnim potrebama turista.

Ovdje završava željeznička pruga Beograd - Podgorica - Bar.

Centar grada nije toliko istaknut, ovdje možemo naći samo betonske zgrade. Najljepši i najzeleniji dio je Topolica, koja se nalazi samo 500 m od luke. Svakako treba posjetiti i palaču kralja Nikole I. koja je izgrađena krajem 19. stoljeća, a danas djeluje kao povijesni i arheološki muzej. Nalazi se u vrtu gdje se možemo diviti desecima egzotičnih stabala.

Plivanje na ovom području je među najboljima u Baru. Plaža, duga oko 800 metara, nudi šetnju do marine. Ali to nije jedina mogućnost opuštanja na plaži. Druga je, primjerice, duga, 2 kilometra duga, šumom okružena, šljunčana plaža Šušanj.

Krenete li čamcem ili čamcem južnije od Bara, naći ćete mnoge malene plaže koje su osamljene i jednostavno mame na istraživanje.

Na samom jugu rivijere nalazi se poznata plaža Tropicana koja se može pohvaliti prestižnom nagradom Plava zastava ne samo za čistoću mora i okoliša, već i za izvrsnu kvalitetu pruženih usluga i njihovu sigurnost.

I na kraju ono najbolje: Najpopularnija i, po mišljenju mještana, najljepša plaža barske rivijere je tzv. Crvena plaža. Ime se temelji na romantičnoj boji koja se ovdje nalazi. Pijesak je crven, kamenčići na plaži, pa čak iu moru tu i tamo bljesne crveni kamenčić.

U Baru ima svega dovoljno. Romantičari mogu šetati nepreglednim maslinicima čije su masline među najkvalitetnijima na Jadranu.

Sportski nastrojenim pojedincima također zajamčeno neće biti dosadno. Mogu birati sportove s loptom, atletiku, vodu ili podvodne sportove, primjerice u resortu Mađarica, na plažama ili u ronilačkim centrima. Dvojicu od njih nalazimo u Baru. U kolovozu se možete prijaviti na poznati plivački maraton dug pet kilometara.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
50 m2
Korisna površina
48 m2
Terasa
YES
Posao
690 m
Liječnik
730 m
Kafić
60 m
Restoran
270 m
Bar
40 m
Škola/vrtić
170 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00