Jedinstven 2 sobe, luksuzni balneokompleks, pored najvećeg mineralnog izvora, Velingrad

Velingrad, Bugarska – ID 6076
99,000 €
Područje 75 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/5
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaju potpuno namješten dvosoban stan ukupne površine 75,5 m2, koji se nalazi na petom i posljednjem katu kompleksa Sveti Spas u južnom dijelu balneološkog odmarališta Velingrad, okrug Pazardzhik, Bugarska. Raspored prostorija: predsoblje, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i terasa s panoramskim pogledom i jugoistočne orijentacije. Kompleks zajedno s okolnim parkom oko Čepinske rijeke čini zatvoreno turističko naselje u najljepšem dijelu Velingrada. Nalazi se u južnom delu Velingrada na obalama Čepinske reke, pored najvećeg mineralnog izvora - Radonske banje i 700 metara od prirodnog rezervata Kleptuza. Ovaj

ovaj kutak zemlje obdaren iscjeliteljskim darom poznat je od davnina, gdje su izgrađene rimske i turske kupke, a kasnije je kao takav opisan iu putopisima Aleka Konstantinova i Ivana Vazova. Izvor zdravlja i dugovječnosti - u okolici se i danas slavi Uzašašće - blagdan sv. Lječilište koje prema kršćanskoj vjeri donosi ozdravljenje i zaštitu od nedaća.

Balneo kompleks je predviđen za cjelogodišnji boravak i balneoterapiju. Kompleks odgovara kategorizaciji od pet zvjezdica i sastoji se od: stambenog dijela, medicinsko – dijagnostičkog centra, zabav.

objekata i usluga. Balneo kompleks Saint Spas nudi prijevoz do zračne luke, rent-a-car i taxi usluge, kao i 24-satno čuvano parkiralište. Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Top ponuda, preporuka!

Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.

Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.

U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.

Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.

Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastitu nekretninu na plaži. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
75 m2
Korisna površina
62 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
2 km
Liječnik
3 km
Kafić
1 km
Restoran
380 m
Bar
2 km
Škola/vrtić
650 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00