Investicijski stan, tri etaže, tri kupaonice, blizu plaže na Cipru

Trikomo, Cipar – ID 8767
350,000 €
Područje 140 m2
Izgled 3+1
Pod 1/3
More 300 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Želite li sigurno zaštititi svoje financije od inflacije? Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Na pravom ste mjestu. Kod nas ne plaćate proviziju za posredovanje u poslu, mi smo zastupnici developera, kupujete direktno od prodavatelja. Pomoći ćemo vam da se zaljubite u biser Sredozemnog mora, Cipar.

Trenutno nudimo mogućnost kupnje investicijskog stana u ovom hotelskom projektu po nenadmašnim uvjetima.

Rok isporuke je cca godinu, godinu i pol dana. Ali možete plaćati do 72 mjeseca bez povećanja!

Nakon primopredaje stan možemo iznajmiti odmah i na taj način djelomično platiti kupoprodajnu cijenu, imamo obročnu otplatu na 6 godina bez povećanja!

Apartmani 3+1 imaju tri etaže, četiri kupaonice, tri terase, uključujući veliki krov i zajednički bazen. Nalaze se 300m od plaže na Cipru pored vodenog parka u luksuznom projektu, nedaleko od mora. Luksuzni jahtaški klub također će biti dio projekata.

Na krovu apartmana nalazi se velika krovna terasa na kojoj se po narudžbi može napraviti pergola, jacuzzi i roštilj. Apartmani imaju i vlastiti bazen. U susjedstvu je izvrstan vodeni park, to je stvarno izvrsna investicija za iznajmljivanje i uštedu novca. Cijena najma po noći cca 400 eura, potencijal najma je minimalno 100 dana u godini. Možemo savršeno savjetovati oko najma. Programer održava stranicu tako da sve radi savršeno.

Za više informacija, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Projekt ima bogatu infrastrukturu unutar samog resorta i duž plaže. Možete uživati u spa centru, bazenima, fitnessu, dječjem igralištu, vodenim parkovima, kafićima, restoranima, barovima na plaži i još mnogo toga. Uz karticu klijenta omogućit ćemo vam pristup svim infrastrukturama svih projekata ovog developera na cijelom otoku.

Programer vam s ponosom predstavlja člansku iskaznicu koja klijentima omogućuje jedinstvene privilegije i pogodnosti u svim projektima programera, a to su ulasci u infrastrukturu programera i 10% popusta u restoranima + ostale pogodnosti.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+1
Područje
140 m2
Korisna površina
120 m2
Terasa
67 m2
Balkon
20 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
4 km
Liječnik
22 km
Kafić
360 m
Restoran
70 m
Bar
370 m
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00