Građevinsko zemljište po povoljnoj cijeni, Achtopol

Ahtopol, Bugarska – ID 7401
36,000 €
Područje 991 m2
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pozornosti lijepo građevinsko zemljište u Ahtopolu, Bugarska. Površina zemljišta je 991 m2. Izvrsna prilika za ulaganje, preporučamo!

Ahtopol je vrlo ugodno malo ribarsko mjesto s lukom. Okolna priroda je uspavana i lijepa, litice divlje. Ali to će se uskoro promijeniti zbog činjenice da je luka za jahte u osobi modernosti. To bi trebala biti treća najveća luka za jahte na Mediteranu s velikom obalom (na bugarskom je zovu "potkova") i novim svjetionikom. Sigurno će onda cijene brzo rasti kada ovamo dođe puno jahtaških bogataša. Plaža u Ahtopolu je jedna velika (sjeverno od grada iza litice) i mnogo malih pješčanih sprudova.

Okolicu Ahtopola svakako vrijedi posjetiti. Oko jezera su zanimljive litice visoke od 10 do 25 metara i na njima obalne ravničarske stepe. Pašnjak i ovce ovdje su uobičajeni. Tu i tamo poneka šuma. Južno ovim krajolikom do Sinemorke možete prošetati novoizgrađenom planinarskom stazom ili glavnom cestom. Zapadno od Ahtopola, oko dva kilometra dalje, možete doći do brda Strandža, koje su nekoliko godina nacionalni park, ili, na primjer, rijeke Veleke, koja polako teče kroz nacionalni park. Od Achtopol-a prema sjeveru možete lako prošetati uz more ili cestom do Varvare.

Područje
991 m2
Posao
220 m
Liječnik
230 m
Kafić
450 m
Restoran
180 m
Bar
260 m
Škola/vrtić
130 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00