građevinsko zemljište na mirnoj lokaciji, top cijena, Mogilište

Mogilishte, Bugarska – ID 6723
24,000 €
Područje 2200 m2
More 5 000 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište na vrlo mirnoj lokaciji i po povoljnoj cijeni u naselju Mogilište. Parcela je veličine 2200 m2 i vrlo je dobro održavana. Ostatak kuće od 135 m2 je predviđen za rušenje na zemljištu, struja i komunalna voda su priključeni na zemljište, otpad se može odvoziti u septičku jamu. Zemljište je ograđeno i na njemu se nalazi dobro održavan vinograd. Zemljište ima veliki potencijal za svakog uzgajivača voća i povrća ili stoke. Mogilishte je vrlo mirno selo, 5 km od Kavarne. Ovdje živi oko 60 stalnih stanovnika, nekoliko obitelji stranaca, među kojima i nekoliko obitelji Čeha. Do sela vodi glavna cesta u vrlo dobrom stanju.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Područje
2200 m2
Posao
6 km
Liječnik
6 km
Kafić
6 km
Restoran
6 km
Bar
6 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00