Građevinsko zemljište blizu mora, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 5173
39,000 €
Područje 500 m2
More 15 000 m

Sanjate li o izgradnji vlastite kuće?

To je prekrasna prilika za to. Kupnjom građevinskog zemljišta od 500m2 možete projektirati nekretninu od 100m2 s dvije spavaće sobe i jednom kupaonicom koja će izgledati baš onako kako Vi želite. Sve što trebate je podnijeti zahtjev za odgovarajuće dozvole i licence. Također postoji mogućnost postavljanja montažne kuće na parceli - samo zapamtite da to mora biti odobreno od strane nadležnih tijela.

Parcele se nalaze u prekrasnoj urbanizaciji Camposol (Sektor C), u mirnom području u uvijek popularnom naselju Residencial Camposol Golf.

Uz prekrasne plaže, golf teren, dva trgovačka centra i dječje igralište, Camposol je udaljen samo 30 minuta vožnje od Nacionalne zračne luke Murcia i 1 sat vožnje od zračne luke Alicante, što ga čini vrlo traženim. mjesto. Možete istražiti slikoviti krajolik jer susjedstvo leži u prirodnoj, širokoj dolini okruženoj raznim planinskim lancima i prekrasnim otvorenim, valovitim krajolikom.

Tu je zabava za cijelu obitelj jer se možete zabaviti na zabavnom golf terenu s 18 rupa ili se pak prepustiti dobrom obroku u nekom od brojnih obližnjih restorana dok djeca posjećuju dječje igralište ili se igraju na nogometnom igralištu koje ima izgrađen u sektoru D. Samo 15 minuta vožnje automobilom možete otići do prekrasnih mediteranskih plaža ili prekrasne luke Puerto de Mazarron.

Područje
500 m2
Posao
2 km
Liječnik
1 km
Kafić
2 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00