4 sobe uz more, Yacht club, kino, vodeni park i vodeni sportovi

Gaziveren, Cipar – ID 7214
359,000 €
Područje 100 m2
Izgled 4+kk
Pod 15/19
More 50 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Ovaj veliki wellness i hotelski projekt direktno uz more našeg poslovnog partnera nalazi se na sjeverozapadnoj obali Cipra, u gradu Gaziveren u okrugu Lefke. U regijama postoje tri velika sveučilišta, broj studenata raste svake godine. Zato i ovdje najamnine stabilno rastu. U regijama prevladava klijentela iz zapadne Europe i Skandinavije.

50 km od kompleksa je planinski lanac Troodos, gdje možete skijati tijekom siječnja i veljače. Trenutno u ovom projektu nudimo prostrane 4 sobe sa velikom terasom od 45 m2.

Povrat ulaganja u projekt je 10-12 godina, ovisno o tome kada investitor uđe u projekt, stoga nemojte se ustručavati ulagati kako biste imali što bolji povrat. Sa svakom fazom izgradnje cijena automatski raste i povrat će biti duži.

Kompleks se sastoji od četiri zgrade od 20 katova s 500 stanova

i nudi puno više od samog sofisticiranog prebivališta. Nudi doživotni odmor s konceptom luksuznog hotela. Stanovima pripada spremište, parkirno mjesto i mjesto u podzemnoj garaži! Tu je i jahtaški klub i kino!

Stoga sadržaji i usluge koje nudi projekt nisu ništa lošiji nego u hotelu s pet zvjezdica. 95% apartmana ima prekrasan pogled na more. Naši tipovi apartmana kreću se od 1+0 studija do 4+1 dvoetažnih apartmana. Naši apartmani u potkrovlju su 2+1 ili 3+1. Svi blokovi imaju tri lifta.

Osim prekrasnog pogleda, Gaziverensko more poznato je i po sportovima na vodi. Ljudi iz cijelog svijeta dolaze ovamo zbog aktivnosti kao što je kitesurfing. Investitor je zadržao tu mogućnost i ujedno poboljšao udobnost korištenja plaže za druge aktivnosti. Zbog toga je izgradio lukobran dug 250 metara, a 50 metara služi kao luka za jahte. Na otvorenom moru stvorio je sigurnu i udobnu lagunu s lukobranom.

Sadržat će privatne kabine, bar na plaži i prostor za DJ-a.

aktivnosti na licu mjesta:

jahtaški klub

odličan wellness

kino u prostorijama besplatno

fitnes centar (300 m2)

nogometno igralište

teniski teren

košarkaško igralište

Odbojka na plaži

Nogometno igralište + teniski teren, mini golf

pješačke i biciklističke staze

iznajmljivanje bicikala i terenskih vozila

ribarstvo

kite surfing i vodeni sportovi

ronjenje

uređaj:

pristanište s barovima

restoran

kafić/bar

kino

supermarket

vanjski bazen površine 1000 m2 i unutarnji bazen

unutarnje i vanjsko igralište

radne sobe i sobe za sastanke

spa (turska kupelj, sauna, parna kupelj, ledena kupelj, masaže)

Plan plaćanja:

• 35% otplata unaprijed, nakon 36 mjeseci otplata tvrtki bez kamata (nakon svibnja 2023. otplata će biti samo 24 mjeseca), stoga se ne ustručavajte kontaktirati nas što je prije moguće.

Bankovni plan plaćanja

• 50% plaćanja unaprijed, preostalih 50% moguće je dobiti kreditom od banke na 120 mjeseci.

Prvi smo Vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inozemstvu. Jedna smo od rijetkih tvrtki na otoku koja će Vam pružiti sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući i najam Vaše nekretnine.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
15
Broj katova
19
Izgled
4+kk
Područje
100 m2
Korisna površina
95 m2
Terasa
45 m2
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
4 km
Liječnik
8 km
Kafić
2 km
Restoran
610 m
Bar
250 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00