4 sobe, Apartman samo 40m do plaže s pogledom na more Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6659
360,000 €
Područje 103 m2
Izgled 4+kk
Pod 14/14
More 40 m
Naknada za uslugu 100 € mjesečno
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam stan u zgradi "Gemelos28" koja se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u podnožju mora sa prekrasnim pogledom na zaljev. Stan ima prostran i svijetao dnevni boravak s izlazom na terasu s impresivnim pogledom na Sredozemno more. Spavaće sobe su udobne i udobne s ugradbenim ormarima. Stan je zidno i podno izoliran akustičnom pjenom, što jamči nesmetane trenutke. Kuhinja je namještena i opremljena sa staklokeramičkom pločom za kuhanje, pećnicom, napom, perilicom rublja, perilicom suđa i hladnjakom. Kupaonice su potpuno opremljene i imaju električne držače za ručnike, ogledala, ormariće i tuš kabine sa staklenom pregradom. Rezidencija ima najbolje zajedničke prostore: vanjski bazen, grijani unutarnji bazen, društveni klub, teretanu, saunu sa svlačionicama, panoramska brza dizala, prostor za vratare i alarmni sustav za svaku kuću.

Održavanje će ovdje koštati 100 € mjesečno sa svim uslugama.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Kat
14
Broj katova
14
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
103 m2
Korisna površina
88 m2
Lođa
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Posao
300 m
Liječnik
620 m
Kafić
210 m
Restoran
30 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
530 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00