4+1 kuća u blizini plaže, prostrano dvorište, Hadži Dimitar

Hadzhi Dimitar, Bugarska – ID 5766
147,000 €
Područje 1000 m2
Izgled 4+1
More 10 000 m
Stanje Gotovo
Nudimo vam lijepu troetažnu obiteljsku kuću. Kvadratura kuće je 4+1, izgrađena površina 100 m2, ograđena okućnica 1000 m2. Raspored kuće - u prizemlju se nalazi prostrana kuhinja s blagovaonicom i manji dnevni boravak. Na prvom katu se nalazi prostrana spavaća soba i kupaonica sa kadom i wc-om te jedna manja prostorija u kojoj bi bilo moguće napraviti kuhinju ili garderobu.Na drugom katu se nalazi potkrovlje - velika prostorija sa djelomičnom. kosi stropovi i četiri kreveta. Kuća se može podijeliti u dvije cjeline - prizemlje ima poseban ulaz i kat također. Parcela ima struju, komunalnu vodu i otpad se odvozi septičkom jamom. U vrtu se nalazi rezervna cisterna za vodu sa pumpom, ima i mnogo voćaka - trešnje, dunje, smokve, jabuke, kruške, breskve, šljive. U cijenu kuće ulazi namještaj koji je nov i vrtna oprema. Udaljenost od plaže je 10 km.
Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.
Hadži Dimitar - ovo selo ima sve pogodnosti uključujući školu, vrtić, prodavnicu. Kroz selo prolazi glavna cesta iz Rumunjske za Varnu. Naselje spada pod općinu Kavarna, udaljeno je od Kavarne oko 10 km, a 10 km je udaljenost od najbliže plaže. Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i mnoge češke obitelji. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Broj katova
3
Izgled
4+1
Područje
1000 m2
Zaplet
1000 m2
Korisna površina
100 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
100 m2
Parkiralište
YES
Posao
8 km
Liječnik
9 km
Kafić
8 km
Restoran
2 km
Bar
8 km
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00