3 sobe, velika terasa 80m2, top lokacija, u četvrti Vitosha, Sofija

Sofie, Bugarska – ID 4463
247,500 €
Područje 145 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/4
Stanje Gotovo

Jedinstvena prilika za kupnju investicijskog stana u glavnom gradu Sofiji po istim cijenama i uvjetima kao prije 10 godina u Pragu! U ponudi je nov 3-soban stan ukupne površine 145,09 m2 koji se nalazi na četvrtom spratu od četiri sprata u kompleksu Vitosha Home. Raspored prostorija: predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe (jedna s garderobnom nišom), dvije kupaonice s WC-om, balkon. Ekspozicija je sjeverozapad. Bonus apartmanu je prekrasna terasa površine 80 m2! Rado ćemo vam pomoći s doradom i opremanjem! Stan sa izvrsnom lokacijom, u četvrti Vitosha, pored Simeonovsko šose bulevara, Ring Mall-a, Paradise Mall-a, Busines Park Sofia i na pješačkoj udaljenosti od trgovačkih lanaca Fantastico i Kaufland, kao i autobusnih stanica. Kampus se sastoji od tri odvojene četverokatnice, uz koje će biti izgrađen sportski kompleks sa školom, vrtićima, teniskim i nogometnim terenima. U blizini će biti nova metro stanica (230 metara). Grijanje je plinsko i podno plinsko. Izgradnja prije odobrenja. Stan idealan za iznajmljivanje! Dobra cijena!

SOFIJA:

Sofija je najveći grad u zemlji. Svake godine lokalne turističke atrakcije posjećuju veliki broj turista koje privlači ovaj grad, prekrasna arhitektura povijesnih zgrada, skladno u kombinaciji s modernom infrastrukturom. Ovdje ima više od milijun i pol stanovnika. Istodobno, u gradu postoji oko 20 obrazovnih institucija koje pružaju visoko obrazovanje. Zainteresirani u Sofiji mogu upoznati kulturu i tradiciju lokalnog stanovništva. U glavnom gradu posjetitelji mogu posjetiti Filharmoniju, uživati u zvucima klasične glazbe u zimskom vrtu. Osim toga, turistima preporučamo posjet lokalnim muzejima. Jedan od najvećih je Povijesni. Zanimljivi su i eksponati u etnografskom, arheološkom i zoološkom muzeju. Lokacija grada Sofije je nevjerojatna. Ovdje ćete pronaći ne samo ljepotu lokalne arhitekture, već i prirodu koja se prostire okolo. Megapolis se nalazi u podnožju planine Vitoša, čije su padine u 20. veku pretvorene u nacionalni park. U samom gradu također ima dosta parkova i trgova. Ljubitelji zelenila oduševit će se lokalnom vegetacijom. Jedna od najstarijih građevina u glavnom gradu je crkva sv. Sofija. Datira iz 5. i 6. stoljeća i smatra se posjetnicom modernog grada. Ovo mjesto preporučujemo svim posjetiteljima. Nadalje, crkva sv. George. Jedinstvena atmosfera i prekrasne zidne slike zadovoljit će gotovo sve koji se zanimaju za povijest Bugarske. U gradu se nalaze i turske džamije čije su zidine stare nekoliko stoljeća. Bulevar Vitoša, koji počinje kod katedrale, smatra se najljepšim bulevarom. Grad Sofija se smatra jednim od najljepših europskih gradova. Preporučamo posjetiti četvrt na jugozapadnom rubu grada, Boyana. Odmah u podnožju Vitoše nalazi se mala crkva koju je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine. Zidne slike ovdje datiraju iz 13. stoljeća. Turisti dolaze u Vitošu iz cijelog svijeta.Sofija privlači ogroman broj turista jer postoje uvjeti za kulturnu rekreaciju, šetnju najljepšim mjestima i upoznavanje s poviješću zemlje. U gradu ćete pronaći veliki broj spomenika, crkava i povijesne arhitekture.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
145 m2
Korisna površina
123.81 m2
Terasa
YES
Posao
1 km
Liječnik
100 m
Kafić
290 m
Restoran
140 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00