3 sobe s fantastičnim pogledom na more, prostrana terasa, 2 minute hoda od mora, Saranda, Albanija

Saranda, Albanija – ID 5054
Područje 105 m2
Izgled 3+kk
Pod 5/5
More 70 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo vam prekrasan stan s površinom od 3 sobe s prekrasnim pogledom na more iz svih soba, u Sarandi, Albanija. Ukupna površina je 105 m2. Nalazi se na 5. katu u zgradi s liftom. Raspored prostorija je ulazni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om i prostrana terasa s pogledom na more. Na terasu se izlazi iz dnevnog boravka i jedne spavaće sobe. Zgrada u kojoj se nalazi stan nalazi se 2 minute hoda od mora. Idealna lokacija u blizini trgovine i restorana.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Saranda je jedan od najšarmantnijih gradova na albanskoj rivijeri, a tijekom ljetnih mjeseci čini se kao da se pola Tirane preseli ovamo kako bi uživalo u užurbanoj plaži i užurbanom noćnom životu duž užurbane šetnice uz more. Ono što je nekoć bilo uspavano ribarsko selo sada je uspješan grad, a iako je Saranda u posljednja dva desetljeća izgubila velik dio svog šarma, zadržala je velik dio svoje karizme. Saranda je izvrsna baza za istraživanje obližnjih plaža kao što su Pulebardhat, Pasqyrat, Manastiri itd. ili možete posjetiti Ksamilbeaches i Butrint s UNESCO-ve Svjetske baštine ako imate vlastito vozilo ili možete koristiti taksi ili javni prijevoz. Ime grada dolazi od Ayia Saranda, ranog samostana posvećenog 40 svetaca; njegovi bombardirani ostaci (uključujući neke sačuvane freske) još uvijek su visoko na brdu iznad grada. Ali i mali dvorac Lekursi, s kojeg se pruža prekrasan pogled i dobar restoran ili samostan sv. Jurja, vrlo dobro očuvan i restauriran. Grad se zvao Porto Edda 1940-ih tijekom Drugog svjetskog rata po Mussolinijevoj kćeri. Saranda ima dobru vezu s kruzerima koji dolaze iz cijelog svijeta i Krf (grčki grad prije Sarande), ljeti je pun turista iz nordijskih zemalja ili zemalja istočne Europe zbog svoje klime, hrane i ljepote.

Ako niste birali iz trenutne ponude, nema veze. Znamo kako raditi s potražnjom i stručno ćemo pronaći vaš stan iz snova za vas!
Kat
5
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
105 m2
Korisna površina
105 m2
Terasa
YES
Posao
180 m
Liječnik
70 m
Kafić
40 m
Restoran
40 m
Bar
30 m
Škola/vrtić
240 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00