3 sobe, pogled na bazen, 70m od plaže, Yassen, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 6831
82,000 €
Područje 88 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/6
More 70 m
Naknada za uslugu 8 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo 3-sobni stan, ukupne površine 88 m2, koji se nalazi na prvom katu od šest katova, u privatnom kompleksu Yassen u Sunny Beachu, Bugarska. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema slikama. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i terase s pogledom na bazen. Kvalitetna nekretnina u dobrom kompleksu. Preporučujemo!
Kompleks Yassen, u kojem se apartman nalazi, nalazi se na drugoj liniji do mora, samo 70 metara od plaže. Svi sadržaji i zabava nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Stan idealan za iznajmljivanje i cjelogodišnji boravak. Kompleks je otvoren tijekom cijele godine, ima lijepo uređeno dvorište, dječje igralište, restoran, supermarket, 24-satno osiguranje, recepciju i veliki bazen sa prostorom za opuštanje. Dio kompleksa je i čuvani parking.
Naknada za održavanje iznosi 8€/m2 godišnje.
Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!
Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.
Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u mjestu je osiguran mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.
Sunčana obala je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor s mnoštvom sadržaja za djecu. Uživat će i mladi, za koje postoji mnogo mogućnosti za zabavu.
Naselje ima živahno obalno šetalište koje se proteže cijelom dužinom plaže gotovo do Nesebara. Oivičen je brojnim kafićima, štandovima i ugodnim restoranima. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja. Šetnja uz prekrasno osvijetljene kolonade također je vrlo popularna. Posljednjih godina većina hotela je doživjela veliku modernizaciju i ni po čemu se ne može uspoređivati s hotelima u nekim poznatim turističkim središtima na Mediteranu.
Ipak, glavna atrakcija ljetovališta je plaža - osam kilometara finog svijetlog pijeska. Pristup vodi je vrlo postupan, pogodan za neplivače i malu djecu, koja se ovdje mogu sigurno igrati.
Kat
1
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
88 m2
Korisna površina
77 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
160 m
Liječnik
40 m
Kafić
170 m
Restoran
120 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00