3 sobe, ljetna kuhinja, bazen, vanjska kupaonica, stabla maslina, stabla limuna, El Saladillo

Mazarrón, Španjolska – ID 5205
260,000 €
Područje 2000 m2
Izgled 3+kk
More 18 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Zaista jedinstvena nekretnina smještena u prekrasnom El Saladillu. Ako želite doživjeti idiličan život na selu, ovo slikovito imanje je za vas. Smještena na parceli od 2000 m2, ova je nekretnina dizajnirana kako bi vam omogućila da maksimalno doživite španjolsku zabavu na suncu, s vrtom koji uključuje:

Tradicionalni vrt s puno stabala naranči, limuna, badema i maslina. Maslinici daju oko 2000 kg maslina, od kojih se može dobiti oko 300 litara maslinovog ulja.

Bazen za vaše opuštanje.

Velika veranda tako da možete objedovati na otvorenom dok se divite prekrasnom krajoliku.

Ljetna kuhinja i prostor za roštilj tako da možete kuhati vani i uživati u prekrasnom španjolskom suncu tijekom tih veličanstveno vrućih ljeta.

Vanjska kupaonica štedi vas muke ako odlučite pozvati goste da se dive vašem prekrasnom novom domu.

Naravno, jednako lijepa je i unutrašnjost imanja. Kada uđete u ovaj tradicionalni španjolski dom, dočekat će vas veliki, otvoreni dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom, opremljen s dva kamina koji će vas grijati tijekom zime i dodati ugodnu atmosferu. Kuhinja je također opremljena pećnicom na drva i potpuno je opremljena s velikim prostorom za pohranu i radnim pločama. Dvije spavaće sobe su svijetle i prostrane i opremljene tuševima za vašu udobnost.

Ostale pogodnosti uključuju:

Dvostruko ostakljeni prozori s ugrađenim rešetkama

Ugradbeni ormar

Skladište u kojem se nalazi tehnička prostorija

Klimatizacija

Prostrano parkiralište izvan ceste

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

El Saladillo je samo nekoliko minuta vožnje od prekrasnog Mazarrona. Istražite luksuzne plaže, kulturne izlete i zabavu za cijelu obitelj.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
2000 m2
Zaplet
1999 m2
Korisna površina
1998 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
1997 m2
Parkiralište
YES
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
2 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00