3 sobe, 500 m od lifta, u stambenoj kući Mountain Suites, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 7088
84,000 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
Skijaška staza 500 m
Naknada za uslugu 600 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo vam prostrani 3-sobni stan u stambenoj zgradi Mountain Suites, koja se nalazi 500 metara od žičare. Ukupna površina je 100m2, stan se nalazi na drugom katu od tri etaže. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s wc-om i dvije terase. Izloženost stana je jug. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema trenutnim slikama. Stan ima osigurano parkirno mjesto. U kompleksu su dostupni: podzemni parking, recepcija, zaštita, ljetna bašta sa barom. Naknada za održavanje iznosi 600 € godišnje.
Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!
Bansko je slikoviti gradić poznat po svojoj povijesti, smješten u podnožju planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.
S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.
Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.
Nalazi se 161 km južno od zračne luke Sofija i 56 km jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.
Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.
Jer Bansko ima sve!
Zimski turizam
Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.
27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.
Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.
Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.


Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
100 m2
Korisna površina
88 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
440 m
Liječnik
760 m
Kafić
520 m
Restoran
140 m
Bar
320 m
Škola/vrtić
330 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00