2 sobe u novoj ekskluzivnoj zgradi, 3 minute hoda od centra i šetališta, u Sarandi, Albanija

Saranda, Albanija – ID 9154
84,057 €
Područje 51 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/6
More 150 m
Naknada za uslugu 25 € mjesečno
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona
Nudimo vam nekretninu za ulaganje u novi projekt koji se gradi u šarmantnoj Sarandi. Otkrijte ekskluzivnu novu zgradu koja se nalazi samo 3 minute hoda od šetališta, plaže i centra Sarande. Ova jedinstvena stambena zgrada nudi stanove na šest etaža i osam fantastičnih dvoetažnih stanova na zadnjem katu. Također ćete pronaći pogodan parking na pet etaža, od kojih su četiri ispod zgrade. Ako tražite zgradu u centru Sarande, ovo je mjesto za vas. Otkrijte ove prostrane i moderne apartmane koji zadovoljavaju najviše standarde gradnje i imaju izvrsnu lokaciju. Iz projekta imate jednostavan pristup svim atrakcijama Sarande, nevjerojatnog grada s bogatom kulturnom baštinom i prekrasnim plažama.

Stan ukupne površine 51,86 m2 i korisne površine 38,86 m2. Nalazi se na 2.katu. Raspored prostorija je dnevni boravak, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon površine 7,76 m2.

Gradnja je započela u svibnju 2023., a dovršetak se očekuje u drugoj polovici 2024. Nakon primopredaje ključeva svi stanovi će biti opremljeni pločicama ili parketom, pločicama u kupaonici (pod + zidovi), sanitarijama u kupaonici. , vanjska i unutarnja vrata i okrečeni zidovi. U fazi izgradnje, kao kupac, možete sami odabrati boju zidova, pločica i kupaonske opreme.

Plan plaćanja:
Plaćanje za kupnju nekretnine vrši se na rate.
1. Kupac uplaćuje depozit za rezervaciju za blokadu nekretnine.
2. Kupac će platiti ratu od 35% vrijednosti investicije u roku od 14 dana od dana potpisa javnobilježničkog ugovora.
3. Kupac će platiti ratu od 30% vrijednosti investicije nakon završetka ugovorom definirane faze izrade fasade.
4. Kupac plaća ratu od 30% vrijednosti investicije prilikom primopredaje ključeva dovršenog stana.
5. Preostalih 5% plaća kupac nakon primitka Potvrde.

Oglašena cijena pokriva sve troškove vezane uz završetak procesa kupoprodaje nekretnine, uključujući: javnobilježničke pristojbe (bilježničke pristojbe, porez na promet nekretnina, biljege), službene prijevode na engleski jezik i sve radnje potrebne za sklapanje kupoprodajnog ugovora. Naknada za upravljanje i održavanje zajedničkih prostorija iznosi 25 eura mjesečno.

Za više informacija, ne ustručavajte se kontaktirati RK.
Kat
2
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
51 m2
Korisna površina
38.86 m2
Balkon
7.76 m2
Garaža
YES
Posao
100 m
Liječnik
350 m
Kafić
20 m
Restoran
70 m
Bar
20 m
Škola/vrtić
50 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00