2 sobe u kompleksu Panorama Dreams, 200m od plaže, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 5158
Područje 67 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/5
More 200 m
Naknada za uslugu 9 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo udoban 2-sobni stan ukupne površine 67 m2, koji se nalazi u prizemlju od pet katova, u privatnom kompleksu Panorama Dreams u Svetom Vlasu, Bugarska. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema slikama. Raspored prostorija je predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i velika terasa s pogledom na zelenilo. Vrlo kvalitetna nekretnina i savršeno održavan kompleks.

Kompleks u kome se nalazi apartman nalazi se 200 metara od peščane plaže, između letovališta Sunčev breg i Elenite, u oblasti sa prelepim plažama i romantičnog naziva "Robinzon", u blizini podnožja Stare planine - sve ovo stvara jedinstvenu klimu s optimalnom kombinacijom strujanja morskog i planinskog zraka.

Vlasnicima i njihovim gostima u kompleksu su na raspolaganju:

2 bazena za odrasle i poseban bazen za djecu

otvoreni restoran

Cafe Bar

Parkiralište

Naknada za održavanje iznosi 9€/m2 godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Sveti Vlas je prijatan grad u podnožju Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog resorta je stvarno mala. Neće proći dugo i dva će se grada spojiti zahvaljujući gradnji u vrlo posjećenom i popularnom Sunčanom bregu. Lokalitet Sveti Vlas ima relativno zanimljivu povijest, ali s turističkog aspekta svakako još čeka svoj procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se otprilike 13 kilometara od grada Nesebara, poznatog kako među turistima tako i među ljubiteljima zanimljivih spomenika. Sveti Vlas je mirnije mjesto bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoj obali.

U mjestu se nalazi nekoliko manjih plaža, pješčanih i šljunčanih. More je ovdje čisto, a ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu. Pijesak je sitan, zlatan, ali u okolici ima i romantičnih kamenih plaža. Jedinstven spoj čistog planinskog zraka, morske klime i prekrasne prirode. Ljetne dane karakteriziraju mirna jutra i relativno svježa, nevjerojatno ugodna poslijepodneva. Jedinstvena duga, topla i tiha jesen. Posljednjih nekoliko godina sredinom prosinca bilježe se temperature od 15 stupnjeva. Zima ovdje ne traje duže od mjesec dana. Idealan izbor za korištenje tijekom cijele godine, klima dokazano jako dobro pridonosi ljudskom zdravlju.

Zahvaljujući činjenici da je grad smješten na padini, možete posjetiti šumoviti planinski masiv i ugodno šetati. Cijene su ovdje vrlo povoljne. Ugodno vrijeme u kombinaciji s vlažnim morskim zrakom idealno je za svakoga tko želi uživati u ugodnom odmoru u okruženju koje zasigurno nije toliko napučeno kao Sunshine Coast. Ovim turistima Sveti Vlas nudi ugodnu alternativu. Ovdje možete upiti jedinstvenu atmosferu i uživati u poznatoj gostoljubivosti lokalnog stanovništva. Sveti Vlas je idealno mjesto za one koji žele provesti miran odmor u prekrasnoj prirodi, kao i za obitelji s djecom.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
67 m2
Korisna površina
58 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
230 m
Liječnik
880 m
Kafić
230 m
Restoran
120 m
Bar
280 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00