2 sobe u kompleksu Belmont, 350m od žičare, top cena, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 6090
58,000 €
Područje 52 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
Skijaška staza 350 m
Stanje Gotovo
Nudimo odličan 2-soban stan u kompleksu Belmont u Banskom, žičara je udaljena samo 350 metara od kompleksa. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon, stan je južne orijentacije. S balkona se pruža prekrasan pogled na planine. Stan ima ukupnu površinu od 52m2. Nalazi se na četvrtom katu od pet etaža. Naknada za održavanje je 12€/m2 godišnje! U sklopu kompleksa vlasnici i njihovi gosti imaju na raspolaganju SPA centar, recepciju i parking. Jako dobra ponuda, preporuka!
Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju. Organiziramo iznajmljivanje i upravljanje imovinom za naše klijente diljem bugarske obale.
I još malo o Banskom:
Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.
S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila - s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.
Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.
Nalazi se 161 km. južno od zračne luke Sofija i 56 km. jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.
Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.
Jer Bansko ima sve!
Zimski turizam
Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama dužine od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! To je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji od ispitanih 400. Bansko nudi 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano osiguranih staza, dobru školu skijanja i trgovinu skijama, koje su na raspolaganju skijašima i daskašima.
27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.
Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.
Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu je pokretni vrtuljak, nove dječje vučnice i jaslice.

Što nudi naša agencija:
- Samo i samo kod nas 3D virtualna tura
- Besplatan video obilazak u stvarnom vremenu
- Besplatne konzultacije
- Zajamčena pravna zaštita
- Mogućnost kupnje na daljinu (besplatna izrada punomoći)
- Kompletna usluga nakon transakcije (porezna prijava, promjena struje i vode)
Očekujemo vas!


Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
52 m2
Korisna površina
45 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
340 m
Liječnik
430 m
Kafić
310 m
Restoran
190 m
Bar
230 m
Škola/vrtić
470 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00