2 sobe u četvrti Černo more u Nesebaru, u blizini plaže i gradskih sadržaja

Nesebar, Bugarska – ID 8663
67,100 €
Područje 59 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/4
More 500 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo vam lep dvosoban stan koji se nalazi na trećem spratu u Nesebaru, u četvrti Crno more. Nekretnina ima 59,09 m2. Sastoji se od prostora za dnevni boravak s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i prostrane terase. Rado ćemo pomoći s namještajem i opremom! Stambena zgrada bez naknade za održavanje. Udaljenost od najbliže plaže je 500 metara.
Četvrt Crnog mora u gradu Nesebaru jedna je od najbrže rastućih. Novoizgrađene zgrade okružene su novim ulicama i nogostupima, povezanim novoprojektiranim raskrižjima. Lako i lako možete doći do centra Novog grada, Starog Nesebra, Ravde i Sunčevog brega. Kroz područje prolazi nekoliko linija javnog prijevoza. Stanovnicima kvarta na raspolaganju su brojne trgovine mješovitom robom, kozmetički saloni i razne trgovine za uređenje doma. Plaže u tom području također su lako dostupne - južna plaža Nessebar, plaža Olimpijske nade i brodolom Aurelije, kao i sjeverna plaža Ravda.
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Grad Nessebar jedno je od najposjećenijih bugarskih ljetovališta na obali Crnog mora. Nalazi se 38 km od Burgasa i 100 km južno od Varne na istoimenom stjenovitom poluotoku koji se slobodno spaja s pješčanom Sunčanom plažom na jugu.
Grad je 1056. godine proglašen arhitektonskim i arheološkim rezervatom. Od 1983. godine uvršten je na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Tipično za ovo slikovito mjesto je crnomorski razvoj dvokatnih drvenih kuća, stisnutih jedna uz drugu u krivudavim ulicama. Ugođaj upotpunjuju brojne crkve, uglavnom iz bizantskog razdoblja (crkva sv. Ivana Krstitelja iz 11. st., sv. Stjepana iz 10. st. s prekrasnim zidnim slikama iz razdoblja bugarskog narodnog preporoda, te crkva sv. od Pantokratora). Najstarija sačuvana crkva je Bazilika, koja vjerojatno potječe iz 5. st. U središtu grada nalazi se Stara biskupska palača, koja je nedvojbeno jedna od najimpresivnijih znamenitosti grada. Jedinstvena drvena vjetrenjača stoji na rubu starog grada. Arheološki muzej s bogatom zbirkom ikona i antičke keramike ili samostan sv. George. U blizini luke su dobro očuvane zidine, a grad ima popločenje iz srednjeg vijeka te stare Grčke i Rima. Popločane, pažljivo održavane ulice, stare crkve i drvene kuće iz 19. stoljeća daju ovom gradu neviđeni šarm. Ovdje možete satima lutati diveći se raznovrsnim rukotvorinama i učeći o bogatoj prošlosti. Ljubiteljima povijesti i arhitekture ovdje sigurno neće biti dosadno. Također ćete pronaći male trgovine, tržnice, pubove i luku. Ovdje se nalazi nekoliko plaža. Najzanimljivija plaža, Južna plaža, nalazi se u južnom dijelu grada. Njegova dužina je posebno zanimljiva, a ako pažljivo pogledate, vidjet ćete da se glatko spaja s plažom koja se proteže cijelim putem od Sunčanog brega. Plaža je pješčana, s postupnim ulazom u more, te nudi širok izbor sportskih aktivnosti (nogomet, odbojka, jet ski i dr.). Uz pješčanu plažu na kopnu, 2 km od stare jezgre, nalazi se nova četvrt. Blizina Sunčane obale pruža mogućnost korištenja cjelokupne sportsko-zabavne i druge ponude iu ovom naselju. Raznolikost i spoj povijesti s modernim uslugama i noćno sjedenje u restoranu na stijeni iznad mora u starom Nessebaru razlozi su da posjetite i provedete svoj odmor na ovom čarobnom mjestu.
Ovo mjesto od kojeg zastaje dah savršeno je za romantičare, ljubitelje noćnog života, povijesti, kulture i dobre hrane. Nesebar ne smije propustiti nitko tko želi upoznati Bugarsku i njezine običaje.
Kat
3
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
59 m2
Korisna površina
52 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
320 m
Liječnik
410 m
Kafić
120 m
Restoran
120 m
Bar
460 m
Škola/vrtić
220 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00