2 sobe s velikom terasom i dvije kuhinjske jedinice u prekrasnom kompleksu Green Paradise, Primorsko

Primorsko, Bugarska – ID 5883
67,000 €
Područje 61 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/5
More 450 m
Stanje Gotovo

Nudimo potpuno opremljen 2-sobni apartman u blizini plaže (450 metara), vodenog parka (150 metara) i središnje gradske šetnice (250 metara), smješten u privatnom kompleksu Green Paradise u Primorsku, Bugarska. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema prema trenutnim slikama. Raspored prostorija je slijedeći: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i kaučem na razvlačenje, još jedan dnevni boravak sa čajnom kuhinjom i kaučem na razvlačenje, kupaonica sa wc-om i velika terasa na koju se izlazi iz svih prostorija. Terasa izgleda vrlo lijepo i ugodno poput privatnog dvorišta s puno zelenila. Stan se nalazi u prizemlju od pet katova i veličine je 61 m2. Orijentacija je jugoistočna, stan je vrlo svijetao i ugodan tijekom cijele godine. Green Paradise je rezidencijalni kompleks za potpuni ljetni odmor uz more i cjelogodišnji život, smješten na slikovitoj lokaciji ljetovališta Primorsko. Područje je okruženo hrastovom šumom. Kompleks oplemenjenog zatvorenog prostora na kojem se nalazi vanjski bazen sa zonom za opuštanje, recepcija, roštilj, dječje igralište. 24/7 osiguranje i video nadzor. Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje. Nekretnina pogodna za cjelogodišnji život i iznajmljivanje. Vrlo povoljna cijena! Preporučujemo!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju. Organiziramo iznajmljivanje i upravljanje imovinom za naše klijente diljem bugarske obale.

O Primorskom: Najduže pješčane plaže na obali Crnog mora koje se protežu više od 10 kilometara, gostoljubivost lokalnog stanovništva i mogućnost komunikacije na češkom, samo su neki od razloga zašto Primorsko privlači brojne turiste svake godine. Izvorno malo ribarsko mjesto 50 km južno od odmarališta Burgas, postalo je popularno turističko odmaralište za većinu čeških turista. Ovdje ćete pronaći jednu od najdužih i najljepših pješčanih plaža bugarske rivijere, poznatu po bijelom pijesku, čistoj vodi i postupnom ulasku u more.

Od 1994. godine Primorsko je nositelj simbola Plave zastave. Plava zastava je simbol koji označava plaže ili luke koje zadovoljavaju ekološke standarde. Za dobivanje zastave potrebna je čistoća vode i recikliranje otpada, plaže također moraju imati pristup bez barijera te biti opremljene zdravstvenim ustanovama, informativnim centrom, elementima za zabavu, toaletima i kabinama za presvlačenje.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
61 m2
Korisna površina
53 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
220 m
Liječnik
320 m
Kafić
110 m
Restoran
20 m
Bar
110 m
Škola/vrtić
160 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00