2 sobe s pogledom na more po vrlo povoljnoj cijeni, Chatou Aheloy 2

Aheloj, Bugarska – ID 8427
43,900 €
Područje 51 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 400 m
Naknada za uslugu 600 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaju 2-sobni stan ukupne površine 51 m2, koji se nalazi na trećem katu od šest katova u Aheloyu, Bugarska. Raspored stana je ulazni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om, terasa s prekrasnim pogledom na more i bazen, pristupačna iz obje sobe, zapadna orijentacija. Nekretnina ima veliki investicijski potencijal - godišnji prinos od najma je preko 5% s tendencijom rasta. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema prema trenutnim slikama. Kompleks Chatou Aheloy 2 ima veliki, udobno izgrađeni bazen s odvojenim bazenom za poniranje i dijelom za djecu, okružen zelenilom i cvjetnjacima. Za izgradnju kompleksa korištene su i koriste se najnovije tehnologije i visokokvalitetni građevinski materijali. Udaljenost od plaže je samo 400 metara. Naknada za održavanje iznosi 600 € godišnje. Jako dobra ponuda, preporuka!
Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.
Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.
U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.
Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.
Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastito imanje na moru. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.
Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.
Odmaralište Aheloj poznato je po mirnoj atmosferi, zelenim parkovima, vrtovima i vinogradima. Udaljen je samo 5 minuta vožnje od drevnog grada Nesebara i top ljetovališta na Balkanu - Sunčevog brega. Aheloj je izravno povezan s Burgasom (29 km), a do zračne luke možete doći redovitim autobusnim linijama i minibusevima. Pomorie, koje je udaljeno 9 km, jedno je od najboljih mjesta za lječilišni turizam zahvaljujući ljekovitom blatu iz slanog jezera. Zaljev Pomorie popularno je odredište za ljubitelje jedrenja, jedrenja i ribolova.
Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
51 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
620 m
Liječnik
2 km
Kafić
350 m
Restoran
180 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
600 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00