2 sobe, pogodno za iznajmljivanje, prvi red do mora, Carevo, Bugarska

Car, Bugarska – ID 8634
71,500 €
Područje 69 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
More 50 m
Naknada za uslugu 11 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo namještene 2 sobe, u prekrasnom, prestižnom kompleksu, na prvoj liniji uz more, u povijesnom gradu Tsarevo, Bugarska. Stan površine 69 m2 nalazi se na drugom katu luksuznog kompleksa. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i dvije terase. Stan južne orijentacije. Prodaje se s namještajem i opremom prema trenutnim slikama. Regina Mare je luksuzni aparthotel koji se nalazi na južnoj obali, tik uz plažu u naselju Nestinarka, gdje se plaža spaja sa parkom prirode Strandža i mjestom Carevo. Očuvana netaknuta priroda i blaga klima stvaraju povoljne uvjete za boravak tijekom cijele godine. Kompleks nudi maksimalan komfor i svu opremu za provođenje ljetnog odmora.
- prostrano predvorje, recepcija, 3 lifta, talijanski restoran, lobby bar, dječje igralište, bazen (sa dijelom za djecu). Hotel je u potpunosti klimatiziran.
- Ostale usluge - telefon, fax, bežični internet, besplatni suncobrani i ležaljke uz bazen, recepcija - sef, taxi, rent-a-car, parking - besplatno.
- SPA centar s parnom kupelji, finskom saunom, masažama i talasoterapijom, pjenušavim kupkama, sobom za opuštanje, fitnessom. Igralište za odbojku i mali nogomet na plaži, mogućnost bavljenja raznim sportovima na plaži.
Stan pogodan za iznajmljivanje, preporuka!
Naknada za održavanje iznosi 11 €/m2 godišnje
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Tsarevo se nalazi na tri mala poluotoka iu četiri zaljeva, a njegovo je područje jedinstveno za Bugarsku. Položaj grada podsjeća na Rio de Janeiro u mnogo manjem mjerilu, s mnogo uvala i malih plaža te blizinom planina.
Raznolik krajolik, očuvan okoliš, prirodni fenomeni, spoj planina i mora, prisutnost parka prirode "Strandža", brojna zaštićena područja, nepoznata povijest i kultura, jedinstvena flora i fauna, čiste rijeke, jedinstveni folklor, običaji, glazba, ples , kuhinja i tako dalje. Jedinstvena priroda, bogata povijest i žive narodne tradicije isprepletene na jedinstven način u dinamičnom vremenu, određuju izgled jugoistočnog sela Tsarevo u Bugarskoj.
Ovdje priroda spaja slikovitu morsku obalu i plaže s veličanstvenom, laskavom, ali lako dostupnom planinom - Strandžom, koja zadivljuje svojim bogatstvom flore i faune.
Blaga klima, slična onoj u zemljama Sredozemlja, od davnina je privlačila ljude da se naseljavaju u ovim zemljama. Stoga su tragovi ljudske prisutnosti i spomenici brojni i vrlo raznoliki – od jedinstvenih tračkih grobova i groblja iz brončanog doba do dobro očuvanih ostataka grčke i rimske vladavine, te bazilika ranog kršćanstva i kasnog srednjeg vijeka.Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
69 m2
Korisna površina
60.72 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
140 m
Liječnik
2 km
Kafić
330 m
Restoran
60 m
Bar
110 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00