2 sobe, panoramski pogled na more, Obzor Beach Resort, Obzor

Obzor, Bugarska – ID 5382
100,000 €
Područje 67 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 50 m
Naknada za uslugu 1,084 € godišnje
Stanje Gotovo
U ponudi je prostran stan površine 2 sobe, ukupne površine 67 m2, korisna površina stana je 54 m2, nalazi se na trećem katu od šest katova, u privatnoj zgradi. kompleks Obzor Beach Resort, u Obzoru na prvoj liniji mora. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema slikama. Raspored prostorija je ulazni hodnik, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon na koji se izlazi iz obje sobe. Prekrasan prednji pogled na more se može vidjeti sa svih prozora apartmana i sa balkona.
Kompleks Obzor Beach Resort nalazi se na samoj plaži u jednom od najmirnijih bugarskih primorskih gradova - Obzoru. Plaža je jedna od najdužih na bugarskoj obali Crnog mora - 10 km, a dužina plaže neposredno ispred kompleksa je 800 metara. More je relativno mirno, kristalno čisto, pijesak je zlatan. Glavna namjena kompleksa je da funkcionira kao aparthotel, pogodan za sve koji žele opuštajući odmor i uživanje u moru i suncu. Ovdje ćete pronaći blagostanje, mir, radost i udobnost o kakvoj sanjate za sebe i cijelu svoju obitelj tijekom ljetnog odmora. Kupnjom stana možete dobiti ne samo svoju ljetnu rezidenciju u kojoj možete provesti odmor, već i prihod od najma. Kompleks nudi upravljanje nekretninama u obliku iznajmljivanja istih turistima za ljetnu turističku sezonu, u razdoblju kada vlasnici ne koriste svoje nekretnine. Kompleks ima ugovore s vodećim licenciranim turoperatorima i učinkovito oglašavanje, zahvaljujući čemu je prethodnih godina ostvarena izuzetno dobra popunjenost apartmana od strane turista.
Naknada za održavanje iznosi 1084 € godišnje. Plaža je jedna od najljepših na bugarskoj obali. Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Resort Horizont:
Obzor se nalazi u prekrasnom krajoliku, u zaljevu Crnog mora, uokviren Balkanskim prstenom (Stará Planina) oko 60 km južno od Varne i 74 km od Burgasa.
Plaže i priroda: To je popularno i stvarno ugodno malo mjesto koje kombinira more sa širokim, udobnim plažama s mogućnošću planinarenja i laganih šetnji. Rijeke Dvojnica i Kamčia, koje su dio prirodnog rezervata, ulijevaju se u more kod Obzora. Horizont i njegova povijest:
Njegov veličanstveni položaj odražavao se u izvornom antičkom nazivu Heliopolis (Sunčani grad). Izvorna grčka pomorska baza kasnije je postala važna rimska utvrda. U srednjem vijeku postojala je neosvojiva bugarska utvrda Kozyak, koja je štitila luku od velikog gospodarskog značaja za bugarsku crnomorsku trgovinu u 13. i 14. st. Ruševine srednjovjekovne utvrde udaljene su oko 3 km od današnjeg Obzora. Ovdje će pronaći i ruševine Jupiterovog hrama na ostacima rimskih zidina.
Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
67 m2
Korisna površina
54 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
40 m
Liječnik
1 km
Kafić
30 m
Restoran
30 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00