2 sobe na prvoj liniji, odlična lokacija, South Beach Complex, Carevo, Bugarska

Car, Bugarska – ID 8639
61,100 €
Područje 71 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/6
More 50 m
Naknada za uslugu 8 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo Vam nameštene 2 sobe samo 50 metara od plaže Nestinarka u mestu Carevo. Stan površine 71 m2 nalazi se na drugom katu i ima sljedeći raspored: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa wc-om, terasa. Stan se prodaje namješten i spreman za useljenje. Sobe su prostrane i svijetle s velikim prozorima, ima 2 klime i opremljenu kuhinju. Nekretnina je pogodna za cjelogodišnji život ili kao investicija.
Apartman se nalazi u zatvorenom kompleksu na samoj plaži. South Beach je ograđeno turističko naselje s 2 velika bazena s 2 dječja bazena i 2 restorana s bugarskom i međunarodnom kuhinjom. Kompleks je vrlo dobro održavan, ima mnogo zelenih površina, igrališta, dječji klub i raznovrstan zabavni program za odrasle i djecu, 24-satnu recepciju, parking.
Centar Careva je udaljen 1,5 km. Također možete posjetiti Nacionalni park Stranđa. To je najveće zaštićeno područje u Bugarskoj i nalazi se 50 m od južne plaže.
Najbliža plaža udaljena je 50 m od kompleksa.
Naknada za održavanje iznosi 8€/m2 godišnje.
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Tsarevo se nalazi na tri mala poluotoka iu četiri zaljeva, a njegovo je područje jedinstveno za Bugarsku. Položaj grada podsjeća na Rio de Janeiro u mnogo manjem mjerilu, s mnogo uvala i malih plaža te blizinom planina.
Raznolik krajolik, očuvan okoliš, prirodni fenomeni, kombinacija planina i mora, prisutnost parka prirode "Strandža", brojna zaštićena područja, nepoznata povijest i kultura, jedinstvena flora i fauna, čiste rijeke, jedinstveni folklor, običaji, glazba, ples, kuhinja i tako dalje. Jedinstvena priroda, bogata povijest i žive narodne tradicije isprepletene na jedinstven način u dinamičnom vremenu, određuju izgled jugoistočnog sela Tsarevo u Bugarskoj.
Ovdje priroda spaja slikovitu morsku obalu i plaže s veličanstvenom, laskavom, ali lako dostupnom planinom - Strandžom, koja zadivljuje svojim bogatstvom flore i faune.
Blaga klima, slična onoj u zemljama Sredozemlja, od davnina je privlačila ljude da se naseljavaju u ovim zemljama. Stoga su tragovi ljudske prisutnosti i spomenici brojni i vrlo raznoliki – od jedinstvenih tračkih grobova i groblja iz brončanog doba do dobro očuvanih ostataka grčke i rimske vladavine, te bazilika ranog kršćanstva i kasnog srednjeg vijeka.Kat
2
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
71 m2
Korisna površina
62.48 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
160 m
Liječnik
2 km
Kafić
340 m
Restoran
100 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00