2 sobe, 500m od lifta, kompleks Knights Lodge, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 6697
49,000 €
Područje 50 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
Skijaška staza 500 m
Naknada za uslugu 250 € godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo lijep stan sa 2 sobe i ukupne površine 50m2. Raspored stana je predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon. Orijentacija je zapadna. Stan se nalazi na trećem katu od pet etaža. Kompleks se nalazi samo 500 metara od žičare u podnožju planine Pirin i nekoliko minuta hoda od povijesnog centra. Apartman Knights Lodge nudi iznajmljivanje skija i snowboarda, tečajeve skijanja i snowboarda te ljetne aktivnosti. Tu su i deseci restorana u blizini Knights Lodgea. Naknada za održavanje iznosi 250 € godišnje
Preporučujemo!
Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!
Bansko je slikoviti gradić poznat po svojoj povijesti, smješten u podnožju planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.
S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.
Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.
Nalazi se 161 km južno od zračne luke Sofija i 56 km jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.
Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.
Jer Bansko ima sve!
Zimski turizam
Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.
27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.
Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.
Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.


Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
50 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
290 m
Liječnik
720 m
Kafić
160 m
Restoran
60 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
460 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00